Yaptığım logo kendiliğinden küçülüyor (ölçekleniyor)

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Vialpando
Kayıtlı Kullanıcı

Yaptığım logo kendiliğinden küçülüyor (ölçekleniyor)

Mesaj gönderen Vialpando »

Arkadaşlar host alpıp bir forum kurdum. Bunun için photoshop ile bir logo hazırladım ve tema dosyamın gerekli bölümüne upload ettim. Kullandığım tema: http://demo.phpbb3styles.net/rednblack

Yaptığım logonun boyurları 650px x 82px fakat forum bu logoyu kendiliğinden 200px x 52px boyutuna getiriyor. Logom çok küçük oluyor. Ama ben 650px x 82px olarak sayfadaki gerekli yere sığacağına eminim. Resme sağ tık özellikler yaptığımda 650px x 82px (200px x 52px boyutuna ölçeklendi) yazıyor. Bu neden olabilir? Bunu hangi kodlardan düzenleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yaptığım logo kendiliğinden küçülüyor (ölçekleniyor)

Mesaj gönderen melihonline »

Yönetim panelinden stiller. Resim setleri. Kullandığın temanın yanında yazan Düzenle ye gir.

Açılır kutudan ana logoya gel. Alttan boyutları dahit eti evet yap. Sonra çıkan kutulara boyutları gir logonun.
FORUM | FORUM 2 | İki insan açtır. Biri bilimi arayan, diğeri ise parayı...
Vialpando
Kayıtlı Kullanıcı

Çok sağol kardeşim sayende hallettim. Ne kadar teşekkür etsem azdır... :D
Vialpando
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar iki mesaj oldu özür dilerim ama. Şimdi logom oldu onun için logonun altında bir de site ismi yazıyor. Ama o logoda zaten yazıyor bu yüzden site isminin anasayfada başlıkta yazmasını istemiyorum. Ama ayarlardan silsem Title olarak gözükmediği için silemiyorum. Bunun için hangi kodları değiştirmem gerek?
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yönetim Paneline gir. Pano ayalarına gir. Gelen yerde site adı site açıklaması yazıyor. Onları silersen gözükmez bir daha.
Vialpando
Kayıtlı Kullanıcı

Sağol da ben onları silersem Title olarakda hiçbirşey yazmıyor... O yüzden silmiyorum. Sadece forum anasayfasında görünmesini istemiyorum. Sanırım bu bir kaç kod silerek olur ama bunlar hangi dosyadadır bilemiyorum..
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kardeş kodunu silince yazıcakmı title olarak...

Ha kodunu silmişsin ha onu silmişsin. Aynı şey değil mi?
Vialpando
Kayıtlı Kullanıcı

Kodu silince Title olarak tabiki de yazacak.
Ben sadece sayfa şablonundan silmekten bahsediyorum...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir