Site Ekle Bölümü
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Site Ekle Bölümü
Ben bazı forumlarda gördüm sitenin en altında bir bölüm şeklinde destekleyenler yazıyo ve site ekle diyor içinde siteni ekliyebiliyorsun bunu nasıl yapabilirim? Birde benim forumumda alt forumlar yan yana dizili ben alt alta olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Re: Site Ekle Bölümü

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php?f=20&t=13857cagatayozata yazdı:Ben bazı forumlarda gördüm sitenin en altında bir bölüm şeklinde destekleyenler yazıyo ve site ekle diyor içinde siteni ekliyebiliyorsun bunu nasıl yapabilirim?
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Oradaki mesajda prosiver için verilmiş kodlar var bana olmaz ben black_pearl teması kullanıyorum. Avatarlar solda çıktığı için galiba subsilver tabanlı bir tema ayrıca googlede arattım bulamadım yardımınızı bekliyorum.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Eğer istediğiniz oysa hemen söyleyeyim. İstediğinizi bi resimle veya bir linkle bbelirtseniz çok daha hızlı yardım alırdınız..cagatayozata yazdı:Oradaki mesajda prosiver için verilmiş kodlar...
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
benim istediğim en altta destekleyenler diye bir bölüm olacak içinde site ekle yazacak. Örnek olarak resim koydum. Resmi köstebek forumdan aldım onun gibi istiyorum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
O mesajtaki gibi yaptım ama olmadı ben resimdeki gibi istiyom
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadşlar lütfen yardım edin ben önceki mesajlarda koyduğum resimdeki gibi istiyorum şu anda linkler sitemin en altında çok kötü ve dağınık duruyor
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ozman şu şekilde yapabilirsiniz..cagatayozata yazdı:Arkadşlar lütfen yardım edin ben önceki mesajlarda koyduğum resimdeki gibi istiyorum şu anda linkler sitemin en altında çok kötü ve dağınık duruyor
Kod: Tümünü seç
<table>
<tr>
<td align="center" width="25%"> İlk Satır İlk Link </td>
<td align="center" width="25%"> lk Satır </td>
<td align="center" width="25%"> lk Satır </td>
<td align="center" width="25%"> <a title="Anonim Roman" href="http://www.anonimroman.net" target="_blank">Anonim Roman</a> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" width="25%"> İkinci Satır İlk Link </td>
<td align="center" width="25%"> İkinci Satır </td>
</tr>
</table>
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir