Forum adresi nasıl yazacağım?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mert500
Kayıtlı Kullanıcı

Forum adresi nasıl yazacağım?

Mesaj gönderen mert500 »

Ben anlattığınız şekilde phpbb 3.0.2'yi kurdum. Fakat şöyle bir sorunum var. Ben forumumun adresini nasıl değiştirebilirim?. Misal www.xxx.com şeklinde nasıl oluşturabilirim? Yoksa bunu hosting için kullandığım yerde mi ayarlamam gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forum adresi nasıl yazacağım?

Mesaj gönderen radyobulut »

mert500 yazdı:Ben anlattığınız şekilde phpbb 3.0.2'yi kurdum. Fakat şöyle bir sorunum var. Ben forumumun adresini nasıl değiştirebilirim?. Misal http://www.xxx.com şeklinde nasıl oluşturabilirim? Yoksa bunu hosting için kullandığım yerde mi ayarlamam gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Alan adı dediğimiz bir domain tescillemeniz veya ücretsiz bir alanadı almanız lazım. Bu konuda google aramasını kullanabilirsiniz..
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

:arrow: bir alan adı ve hosting alarak öle kullanabilrisiniz ancak başka türlü öle olmaz
mert500
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mert500 »

hosting olarak funpic.de kullanıyorum da http://www.xxx... gibisinden olmuyor. xxx.funpic.de gibi birşey oluyor beceremedim.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

mert500 yazdı:hosting olarak funpic.de kullanıyorum da http://www.xxx... gibisinden olmuyor. xxx.funpic.de gibi birşey oluyor beceremedim.
Alan adı dediniz natro diye birşey buldum sözde ücretsiz. :S
Düzgün bir iş yapmak istiyorsanız Domain Tescil sitelerinden birine yaklaşık 10 ytl ödemeniz gerekiyor. mesela ( isimbulamadim.com ) Ama başka türlü xxx.funpic.de gibi alan adlarından oldukça basit ve ücretsiz kullanabilirsiniz..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir