Yeni Üye Kaydını Durdurma

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni Üye Kaydını Durdurma

Mesaj gönderen !brhyme »

Merhabalar. Bir taraftar grubu resmi websitesine phpbb3 forumu kurdum.. Yeni kaydı durdurmak istiyorum.. başvuruları başka yolla alıp sadece isim - soyisim ile sınırlı sayıda üye kaydı yapılmasını planlıyoruz..

bu amaçla foruma yeni üye kaydını nasıl durdurabilirim ? ya da durdurabilirmiyim? yönetim panelinde göremedim böyle bi fonksiyon..

Extra sorum da şayet üye alımını ilerde geri açarsak üye kayıt koşulları arasına YANLIZCA isim soy isimle kayıtlar kabul ediclecektir eklemek istiyorum nereyi editlemeliyim ?.. Ayrıca kayıt alınırken Kullanıcı adı: yazan yerin yerine isim ve soyisminiz yazmak istiyorum editleyeceğim yeri bulamadım maalesef :(. yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni Üye Kaydını Durdurma

Mesaj gönderen radyobulut »

üylikleri durdurmak için phpbb2 de bir mod vardı ama phpbb3 için olanına rastlamadım. şimdilik üyeliği admin onaylı yapın. hiçbirini onaylmayın :)

edit: ama sanırım istediğiniz tam oalrak mesaj yazamamaları değil. Ad soyadlarını belirtmeden üye olamamaları.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Admin Paneli > Kullanici Kayit ayarlari > hesap aktivisyonu > kapali isaretliceksiniz

bunumu diyorsunuz ? :D

bide isim soy isim kayit ekreaninda göstermek icin özel profil alani acicaksiniz...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Hepiniz yanlış anlamışsınız sanırım. Arkadaş üyelik alımını tamamen durdurmak istemiş. Yani yeni üye kaydı almak istemiyor. ğer ileride açarsada kayıt formundaki kullanıcı adı yazan yer yerine Ad Soyad yazmasını istiyor. Yani ad soyad için özel profil alanı oluşturup kayıt formunda hem kullanıcı adı hemde ad soyad girilmesi biraz saçma olur.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

EsmerÖzcan gayet güzel açıklamış...

Forumda yeni üye alımını kapatabilir..
İsterse ilerde üye alımını açar, ama özel profil alanı ile Ad Soyad girilmesini zorunlu tutar. Hatta TC kimlik isteyip tckimlik.nvi.gov.tr adresinde girilen isimlerin gerçek isim olup olmadıklarını manuel kontrol de edebilir.

"Kullanıcı Adı" -> ifadesini de isterse dil dosyasında "Adı Soyadı" olarak değiştirebilir..

Bu tip bir uygulama için ACP Add User - Yönetim Panelinden Üye Ekleme eklentisini yüklemek yararlı olur. Başka yollarla yapılan üyelik taleplerini alan admin Yönetim panelinde üye ekler böylece..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir