Bot - Ekleme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Bot - Ekleme

Mesaj gönderen makca »

Slm Arkadaslar. Ben daha yeniyim ve acemiyim. Sorum su; bi arkadas forumuna otomatik botlar koymustu. Yani medya bölümüne ototmatikmen haber7 ve ya haber1 sitelerinden basliklar aciyor. bende maraton.com.tr den o bot u almak istiyorum. yardimci olursaniz cok sevinirim.

simdiden tskler
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Bot - Ekleme

Mesaj gönderen ReplaX11 »

phpbb 3 sisteminde öle bir yere haber ekleyen bot yokkki,

siteniz phpbb olduğuna eminmisiniz !!
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

ya kesin phpbb burdan indirdim zaten... ama iste o arkadasin phpbb var mi onu bilmiyorum... yani phpbb ile olmuyor mu? bekli de arkadas vbulletin kullaniyordur
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

phpbb3 de zaten 50 kayitli bot var en önemli botlarda var yani daha cok bota gerek yok
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

EsmerÖzcan o botlardan bahsetmyor arkadaş arkladaş foruma konu açanları diyorr

bi
de bu bölüme kopnu açan bot yok şuanda phpbb için başkaforum sistemidir sizin
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ReplaX11 yazdı:EsmerÖzcan o botlardan bahsetmyor arkadaş arkladaş foruma konu açanları diyorr

bi
evet simdi düzgün okudum :D saol
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

ReplaX11 yazdı:EsmerÖzcan o botlardan bahsetmyor arkadaş arkladaş foruma konu açanları diyorr

bi
evet aynen... neyse yine de cok sagol kardes...
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Bu tür botlar yazılabilir. Rss özelliği ile olabilir. Phpb dilinden iyi anlayan ve aynı zamanda phpbb 3 ü çözmüş birisi bunu rahatlıkla yapabilir.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

makca yazdı:Slm Arkadaslar. Ben daha yeniyim ve acemiyim. Sorum su; bi arkadas forumuna otomatik botlar koymustu. Yani medya bölümüne ototmatikmen haber7 ve ya haber1 sitelerinden basliklar aciyor. bende maraton.com.tr den o bot u almak istiyorum.
bplr yazdı:Henüz dev geliştirme aşamasında olan lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1) botu incelemeye değer..
Bunu test ettiim, çalışıyor, ama sorunları var. Bilmeyen için henüz tavsiye edilmiyor.. Henüz ACP kontrol birimi yok, ayarları phpMyadmin den girmek gerekiyor.. Kimi haberleri tekrar tekrar gönderiyor, yada bazı mesaj saatlerimi bozdu, karışıklık yaptı..
Özetle gelişmesinin bitmesini beklemek gerekeli bir eklenti..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir