Güncelleme Yapamiyorum Acil Yardim !

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
fesuphanallah
Kayıtlı Kullanıcı

Güncelleme Yapamiyorum Acil Yardim !

Mesaj gönderen fesuphanallah »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Database connectionTest connection: Tables with the specified prefix already exist, please choose an alternative.

baska bir alternatif secin diyor.zaten kurulu phpbb_ önekleri var diyor. resimdede görüldügü gibi arkadaslar bu sorunu ortadan kaldirmanin yolu nedir. ve sunuda soracagim ftp de public_html/MKFORUM icersinde phpbb 2.0.23 sürümü var idi public_html/phpbb3 klasörüne ise 3.0 dosyalarini attim. ben nerde yanliş yapiyorum.. forumda denilenleri yapmaya calisdiğimizda hic sorun görülmüyor ama buraya kendi hostumuzda kurarken bir dünya sorun cikiyor. su isin resimlisini videolusunu hazirlasaniz ne sizler 100 lerce soruya cevap verirdiniz ne bizler olur olmadik sorular sorardik. tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Güncelleme Yapamiyorum Acil Yardim !

Mesaj gönderen bplr »

Eski phpbb2 sitenin veritabanı ön eki phpbb_ olmalı , aynı veritabanına kurduğun anlaşılıyor siteyi..
phpbb3 için
database prefix : phpbb3_
seçerek dene..
fesuphanallah
Kayıtlı Kullanıcı

ok tesekkürler denedim fakat site kapali ve admin sifresi ile girilmiyor. index dosyasi editlenemedi diyor

Conversion completed
You have now successfully converted your board to phpBB 3.0. You can now login and access your board. Please ensure that the settings were transferred correctly before enabling your board by deleting the install directory. Remember that help on using phpBB is available online via the Documentation and the support forums.

Search index was not converted
Your old search index was not converted. Searching will always yield an empty result. To create a new search index go to the Administration Control Panel, select Maintenance and then choose Search index from the submenu.

bundan sonra siteye girmeye calisdigimda admin ve sifresi ile giremedim
fesuphanallah
Kayıtlı Kullanıcı

önceki phpbb forumumuda giremiyom artik üzgünüz forum kullanilmiyor diyor
yani acaip bir durum bu
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

profilinde olan site çalışıyor..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir