Arkadaşlar aradım daha önce açılmamış bir sorun galiba
şimdi ben yabancı bir tema yükledim tema ile ilgili dosyaları kodları ayarladım
daha sonra sayfa güzel çalısyor.
overallfooter a her sayfada reklam görünmesi için kod yazdım kodlarda da problem yok ama siteye giriş yapmadan tema hafif bozuk çıkıyor bir kayma oluyor giriş yaptıktan sonra tema normale dönüyor.bu sorunu nasıl çözebilirim kodları yanlıs yerlere yapıstırdıgımı düşünüyorum ama diğer sayfalarda da kayma olurdu.
bir de sadece forum anasayfada reklam görünmesi ne yapabilirim.Daha önce phpbb2 de yapmıstım ama 3 te yapamıyorum.
şimdiden teşekkürler
[Çözüldü] Temada sorun
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Temada sorun
index_body.html e yerleştirirseniz sadece anasayfada gösterilir. Diğer sorunlarınız için birşey söyleyemeyeceğim.Fëanor yazdı:sadece forum anasayfada reklam görünmesi ne yapabilirim.Daha önce phpbb2 de yapmıstım ama 3 te yapamıyorum.
teşekkürler
ama index-body html karışık :S normal html dosyası olsa az çok html bildiğim için nereye yazacağimi biliyorum ama index_body de yapamıyorum normalde html head body tagı yok ben bu tagları açmadan reklam kodlarını yapıstıramamlki bazıları script değil html kodu :S ne yapabilirim
ama index-body html karışık :S normal html dosyası olsa az çok html bildiğim için nereye yazacağimi biliyorum ama index_body de yapamıyorum normalde html head body tagı yok ben bu tagları açmadan reklam kodlarını yapıstıramamlki bazıları script değil html kodu :S ne yapabilirim
"<!-- ENDIF -->" kodları öncesi yahut sonrası tag kapatmamış olabilirsiniz. <div> taglarının </div> tagı ile sonlandırıldığından emin olsanız iyi olur. Dreamweaver gibi editörler kullanarak </ komutu ile butür sorunları otomatik olarak halledebilirsiniz.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
index_body nin üstünde overall_header.hml açılmıştır. yani body head tagları orada yazar burası sadece orta kısmı.. herhangi bir yerine deneyip, sonra yer değiştirin..Fëanor yazdı:teşekkürler
Mirach dediğin gibiymiş bir yerde > işareti silinmiş kodları yapıstırırken satır satır gidince belli oldu bir de td kolardı arada karsımıs
radyobulut sadece ana sayfa işini de hallettim dediğin gibi yaptım oldu
arkadaslar tesekkürler
radyobulut sadece ana sayfa işini de hallettim dediğin gibi yaptım oldu
arkadaslar tesekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir