Arkaplan rengi

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkaplan rengi

Mesaj gönderen )))M-z-B((( »

Forumumun arka plan rengini değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Page header ve diğer css dosyalarında yaptığım değişiklikleri hiç algılamıyor sanki. Yardım ederseniz sevinirim tam olarak hangi dosyada oynama yapmam gerekli?
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Arkaplan rengi

Mesaj gönderen basbul »

yönetim kontrol panelinde stiller - temalar ve kullandığın tema için düzenle diyerek stylesheet.css dosyasına girmiş oluyorsun. Bu dosyada bulman ve değiştirmen gereken yer

body {
/* Text-Sizing with ems: http://www.clagnut.com/blog/348/ */
font-family: "Lucida Grande", Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
color: #323D4F;
background-color: #EBEBEB;
font-size: 62.5%; /* This sets the default font size to be equivalent to 10px */
margin: 0;
}

adlı bölümde kalın olarak gösterdiğim alandaki renk kodlarını değiştirerek arka plan renginizi değiştirebilirsiniz.
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

aynısını yapmama rağmen ne yazıkki hiçbir değişiklik olmuyor.

Bunun sebebi nedir 1 aydır bununla uğraşıyorum fıtık olacam
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

)))M-z-B((( yazdı:... Page header ve diğer css dosyalarında yaptığım değişiklikleri hiç algılamıyor sanki...
Tema şablonlarını yenilemeniz ve önbellek temizliği yapmanız gerekiyor galiba. İlk mesajınızdan direk o anlaşılıyor..
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yineliyorum yine aynı şey. Hatta veritabanına girip oradan tema dosyalarını silsem bile hiç etkilenmiyor olmaz böyle birşey ya
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Arka plan rengini tüm çabalarıma karşın değiştiremiyorum..
Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

arka plan resimden olusuyor onun icin degistiremeysin baska renkli bi arkaplan theme dosyasinin icine atcaksin eger theme dosyasini incelersen nedemek istedigim anlarsin :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Qene yazdı:Arka plan rengini tüm çabalarıma karşın değiştiremiyorum..
Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Bahsettiğiniz site http://www.kod.gen.tr/ ise buradaki forum SMF forum... Ve destek almanız gereken yer SMF siteleri...

Şayet siteniz bu değil ise o zaman önce profilinizdeki web siteniz kısmını phpBB forumunuzun yüklü olduğu site adresiniz olarak ayarlayınız...

Lütfen Forum Kurallarımız okuyunuz! [Kural 5]
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

bahsettiğim site:
http://www.excelvba.net
profil ayarımı düzelttim..
Uyarınız için teşekkürler..
Ama hala arka alanı ayarlayamadım.
Not: Şu anda kurulu tema değil üzerinde oyndığım. Prosilver e editlemek istiyorum bura gibi..
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

EsmerÖzcan yazdı:arka plan resimden olusuyor onun icin degistiremeysin baska renkli bi arkaplan theme dosyasinin icine atcaksin eger theme dosyasini incelersen nedemek istedigim anlarsin :D
Anlayamadım desem..
:oops:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Qene yazdı:bahsettiğim site:
http://www.excelvba.net
profil ayarımı düzelttim..
Uyarınız için teşekkürler..
Ama hala arka alanı ayarlayamadım.
Not: Şu anda kurulu tema değil üzerinde oyndığım. Prosilver e editlemek istiyorum bura gibi..
Teşekkürler...

styles/vira/theme/stylesheet.css dosyasında (aşağıdaki bölümde) #E7E6E6 kodunu değiştiriniz.

Kod: Tümünü seç

body {
	/* Text-Sizing with ems: http://www.clagnut.com/blog/348/ */
	font-family: "Trebuchet MS", sans-serif;
	color: #6E6D6D;
	background-color: #E7E6E6;
	font-size: 70.5%; /* This sets the default font size to be equivalent to 10px */
	margin: 0;
}
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir