Düzgün bir şekilde reklam bölmeleri.

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
strenix
Kayıtlı Kullanıcı

Düzgün bir şekilde reklam bölmeleri.

Mesaj gönderen strenix »

Arkadaşlar forumda bir çok reklam mod larıyla ilgili konulara baktım fakat ya bir çoğu demo ya da mesajların altına felan ekleniyor.

http://img510.imageshack.us/img510/7186/reklamjg2.jpg

Resimde kırmızı ile gösterdiğim şekilde bana reklam panoları lazım. Bunun için demo olmayan sağlam mod lazım. phpbb nin kendi sitesinde baya bir gezdim fakat ingilizce yetersiz olunca malum...

Yardımcı olabilecek arkadaş varsa gerçekten çok makbule geçecek...

Edit:

Kod: Tümünü seç

[img]...[/img]
olarak alınca resmin yarısı çıkmadığı için direk link olarak koydum...
http://www.oyuniks.net
Oyun iksirlerini bünyesinde bulunduran site!
Kullanıcı avatarı
burakbatur
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Düzgün bir şekilde reklam bölmeleri.

Mesaj gönderen burakbatur »

Genellikle gösterdiğin reklam yerleri temanın template dosyası editlenerek yapılıyor. Yani bazı kodlarla reklam bölmeleri oluşturuluyor.
Forum Eğlence
İstisna Olmuşsun Kaideyi Bozamıyorsun...
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir