3.0.0'dan 3.0.2'ye değişen dosyaları FTP'den yükledikten sonra, browser'dan .../install/database_update.php yi çağırdım ve aşağıdakiler çıktı karşıma...
Veritabanı en son sabit sürüme güncelleniyor
Veritabanı tipi :: mysql4
Önceki sürüm :: 3.0.0
Güncellenen sürüm :: 3.0.2
Veritabanı şeması güncelleniyor
İlerleme :: . . . . . . . . . . . Bitti
Sonuç :: Bazı sorgular hatalı, raporlar ve hatalar aşağıda listelenmiştir.
* Hata :: Can't DROP 'group_legend'; check that column/key exists
SQL :: DROP INDEX group_legend ON phpbb_groups
* Hata :: Duplicate key name 'group_legend_name'
SQL :: CREATE INDEX group_legend_name ON phpbb_groups(group_legend, group_name)
* Hata :: Duplicate key name 'session_fid'
SQL :: CREATE INDEX session_fid ON phpbb_sessions(session_forum_id)
Endişe etmenize gerek yok bunun olması muhtemeldir, güncelleme devam edecektir. Bu hatanın devam etmesi durumunda destek forumlarımızda yardım araştırması yapabilirsiniz. Nasıl tavsiye alınması konusunda bilgiler için BENİ OKU dosyasına bakın.
Veri güncelleniyor
İlerleme :: . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
En son ilerleme yazısında ise takılı kaldı devam etmedi. Ne yapmalıyım acaba nasıl çözmeliyim?
3.0.0 dan 3.0.2'ye geçişte Hata!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: 3.0.0 dan 3.0.2'ye geçişte Hata!
Kod: Tümünü seç
DROP INDEX group_legend_name,
Bunu Mysql den mi yapmalıyım acaba başka nasıl yapabilirim ? Bu şekilde kod girmeyi anlatan bir makale var mıydı ?Mirach yazdı:sql kodunu girdikten sonra deneyin lütfen.Kod: Tümünü seç
Hata verdi...Mirach yazdı:sql kodunu girdikten sonra deneyin lütfen.Kod: Tümünü seç
Hata
SQL sorgusu:
MySQL çıktısı: Yardım
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir