.Banlana Kullanıcılar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
.Banlana Kullanıcılar
Mhb Arkadaşlar Ben Sitemde
Banlanan Kullanıcıların Bir Sayfada Gösterilmesini İstiyorum
Acaba Böle Bir Eklenti Varmıdır Paylaşabilirmisiniz
Tşk ler
Banlanan Kullanıcıların Bir Sayfada Gösterilmesini İstiyorum
Acaba Böle Bir Eklenti Varmıdır Paylaşabilirmisiniz
Tşk ler
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: .Banlana Kullanıcılar
yönetim paneline gir.
kullanıcı ve guruplar + pasif kullanıcılar.. bu başlıktan herkezi görebilirsin
kullanıcı ve guruplar + pasif kullanıcılar.. bu başlıktan herkezi görebilirsin
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1047295
bu adreste bir eklenti isteği var, birkaç gün içinde yazılacağı belirtilmiş. Takip edersin..
bu adreste bir eklenti isteği var, birkaç gün içinde yazılacağı belirtilmiş. Takip edersin..
- burakbatur
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bunu kurup denedin mi, 3.0.2 de prosilver ile çalışıyor mu?burakbatur yazdı:Burada
Üstte yazdığım eklenti BETA olarak çıkmış
Ban List Mod
Ban List Mod
teşekkürler bpr ve burakbatur 2 sinide deniyeceğim
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
arkadaşlar 2 sindede sorun var kurulmuyor olmuyor birinde modül belirtilmedi ekranı geliyor diğeri beyaz ekran
Hangisinden beyaz ekran geliyor?
Beyaz ekran varsa, dil dosyasında bir virgül eksik olabilir.
config.php dosyasından debug açarak, hatayı görmeye çalış..
Beyaz ekran varsa, dil dosyasında bir virgül eksik olabilir.
config.php dosyasından debug açarak, hatayı görmeye çalış..
mod=banned Olan Şekilde Olanı Hatalı Yapyıor banlist.php li olan çalışıyor
ama banlist.php li olanda karışık banlıları gösteriyor yani sıralı değil diğeri daha güzel ama göstermiyor
ama banlist.php li olanda karışık banlıları gösteriyor yani sıralı değil diğeri daha güzel ama göstermiyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir