[MOD] [3.0.X] View Banned Members 0.1.1

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
burakbatur
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD] [3.0.X] View Banned Members 0.1.1

Mesaj gönderen burakbatur »

MOD Adı: View banned members
MOD Tanıtımı: Adds a new mode to the memberlist, that allows members with banning permissions to view all banned members, and the reasons for being banned. (Yasaklı kullanıcıları gösteren sayfa oluşturur. Resimlerden anlaşılabiliyor.)
MOD Sürümü: 0.1.1
phpBB Sürümü: 3.0.X
Kurulum Süresi: 5 Dakika
Tanıtım - İndirme: İndir
Resim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Forum Eğlence
İstisna Olmuşsun Kaideyi Bozamıyorsun...
xlabsinifi
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [MOD] [3.0.X] View Banned Members 0.1.1

Mesaj gönderen xlabsinifi »

güzel bir moda benziyor
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen ReplaX123 »

sen denedinmi bunu çalışmıyor denedim 3.0.2 de
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

bunda beyaz sayfa çıkıyorr sorun var
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
xlabsinifi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen xlabsinifi »

bende bunu kurduktan sonra başka bi hata çıktı sitemin urlsi profilimdeki değil o değiştiremiyorum hata veriyor ama her neyse ben de kurdukttan sonra hata verdi hemde tüm sayfalarda...kuduğum sürüm 3.0.2
Kullanıcı avatarı
burakbatur
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen burakbatur »

Hata olarak ne veriyor :?:
Forum Eğlence
İstisna Olmuşsun Kaideyi Bozamıyorsun...
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

beyaz sayfa kurulumu 5 ekz kontrol ettim yeniden yaptım hatada yok aynı
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen serkan_u19911 »

dandik birşey ya :D üyeler (memberlist.php) sayfasını tamamen değiştiriyor üyeler kayboluyor onun yerine banlı kullanıcılar geliyor dandik bişey
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Bu eklenti güncel değil, onun yerine Ban List Mod var, phpbb onaylı eklentisi. Onu tercih edin.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir