Forum Iconlarini Bu sekilde yapmak

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
D@D@S
Kayıtlı Kullanıcı

Forum Iconlarini Bu sekilde yapmak

Mesaj gönderen D@D@S »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

yukardaki resimde gosterilmis...benim sorum su ...forum basligindaki sabit iconu kaldirip..onun yerine degisik konuyla alakali farkli icon lar koyuluyordu...phbb2 de bunu yapabiliyorduk...phbb3 te bole bir imkanimiz varmi...varsa nasil yapiliyor bilen arkadaslar yazarsa memnun olurum..

not: sitede arama yapilmistir....arama sonucunda konuyla alakali bir sey bulunamamistir...phbbturkey sitesinde gozlemledigim kadariyla bazi arkadaslar ya mod olmak icin yada mesaj sayisini yukseltmek icin arama yap yada daha once verilmisti gibi sacma seyler yazmasinlar....eger konuyla ilgili arama yapilcaksa beni site yetkilisine sikayet edip site yetkilisi bu konuda beni uyarsin...cunku phbb3 forumlarini her konusunu okudum 20 mesaj var ama 18 tanesi gereksiz ve forum kirletmekten ibaret lutfen formu kirletmeyelim...konu hakkinda bilgisi olan yazsin olmayan gecsin lutfen saygi gosterceginizi umuyorum ..tesekkurler
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forum Iconlarini Bu sekilde yapmak

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Admin Paneli > Forumlar > yesil isarete tikla orda forum resmi yaziyor oraya resim adressii yaz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
D@D@S
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen D@D@S »

tesekkur ederim cevabiniz icin ama forum ana iconlari yani sabit iconlar o sekilde degismiyo...ben baska bir forumdan resim alayim ona gore bir cozum bulalim...bu sekilde olacak phbb2 de index_body.tpl dosyasinda editleme yapiliyodu phbb3 te olmuyo...bunun baska bi yolu varmidir...

D@D@S
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen D@D@S »

bu sorunla ilgilenecek admin yada moderetor yokmu ...yoksa neden phpbb nin turkiye sitesini aliyorsunuz...yani birakin bu isi bilen adamlar yapsinlar...bakiyorum butun konulara hic admin yada moderator bi konu hakkinda bilgi aktarmamis...ama is paraya geldimi c a n v e r s o f t nettte herseyi yapabiliyorsunuz...ayni olayi 20 milyona yaptirdim ...yazik yani siz bunu hakketmiyorsunuz ama neyse...guya phbbturkiye adinda acmissiniz...ama parayla yardim aliyoruz ...
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen ReplaX123 »

D@D@S yazdı:bu sorunla ilgilenecek admin yada moderetor yokmu ...yoksa neden phpbb nin turkiye sitesini aliyorsunuz...yani birakin bu isi bilen adamlar yapsinlar...bakiyorum butun konulara hic admin yada moderator bi konu hakkinda bilgi aktarmamis...ama is paraya geldimi c a n v e r s o f t nettte herseyi yapabiliyorsunuz...ayni olayi 20 milyona yaptirdim ...yazik yani siz bunu hakketmiyorsunuz ama neyse...guya phbbturkiye adinda acmissiniz...ama parayla yardim aliyoruz ...

Destek Siteside Olsa Kimse Sana Yardım Etmek Zorunda Değil Kendin Phpbb2 de nasıl yapıyordun öle denedinmi o şekil phpbb3 te

o resme sağ tıkla kaydet e orda çıkan adına bak
sonra

ftp adresine gir

root/styles/teman/ımageset/tr de ikonların vardır o adda ad değişir
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
D@D@S
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen D@D@S »

replax goruyorumki cok sert konusmalarin oluyo yanliz sunu unutma ...her sakalliyi deden sanma akilli ol adam ol ben burda adminlerin neden yardim etmedigini 10 gundur bu konuyu actim kimse cevap vermiyor...vermeye bilir cok umrumda degil yazarsin yazmazsin...ozaman sen cikip burda phbb destek sitesi demiceksin...ha bu duzelirmi duzelmezmi tartisilir...ben konu actim ozaman cevap vermicek adam kilitler bende gider phbb geneline mail atarak bu olayi bildiririm...ve phbb destek turkiye bakarsin bana yardim eder sizede uyari yapar...
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

D@D@S yazdı:replax goruyorumki cok sert konusmalarin oluyo yanliz sunu unutma ...her sakalliyi deden sanma akilli ol adam ol ben burda adminlerin neden yardim etmedigini 10 gundur bu konuyu actim kimse cevap vermiyor...vermeye bilir cok umrumda degil yazarsin yazmazsin...ozaman sen cikip burda phbb destek sitesi demiceksin...ha bu duzelirmi duzelmezmi tartisilir...ben konu actim ozaman cevap vermicek adam kilitler bende gider phbb geneline mail atarak bu olayi bildiririm...ve phbb destek turkiye bakarsin bana yardim eder sizede uyari yapar...
Arkadaşım sen hem parayla iş yaptırdığına üzülmeyip, buradaki ücretsiz ve karşılık beklenmeden yapılan yardımı beğenmiyorsanız hiç sıkıntı değil. Ücretsiz açık yazılım bir mesaj panosu sistemi için ücretli özellikler sunan bir siteye asla türkiye destek yetkisi verilmez. Ve zaten phpbb Türkiye destek siesi olarak 1 yılı aşkın bir süredir bu forumlardayım ama hiçbiryerde 10 günde veya herhangi bir vakitte sorunlarınızı çözmeyi garantiliyoruz diye birşey görmedim. Sabır tavsiye ediyorum..
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

D@D@S yazdı:tesekkur ederim cevabiniz icin ama forum ana iconlari yani sabit iconlar o sekilde degismiyo...ben baska bir forumdan resim alayim ona gore bir cozum bulalim...bu sekilde olacak phbb2 de index_body.tpl dosyasinda editleme yapiliyodu phbb3 te olmuyo...bunun baska bi yolu varmidir...

İlk arkadaşın söylediği şekilde olacak ve ilk baştaki iconları mı kaldıracaksınız?
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir