Hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama ben üye olurken web sitemi yazdım.Yazmamak saçmalık olur.Yanlış anlaşılma var galiba!!
Bende siteniz açılmıyor o yüzden söyledim... Neyse forum kurulu siteniz oysa sorun yok...VeLiDeSiDeRo yazdı: Hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama ben üye olurken web sitemi yazdım.Yazmamak saçmalık olur.Yanlış anlaşılma var galiba!!
VSaBaH yazdı:Bende siteniz açılmıyor o yüzden söyledim... Neyse forum kurulu siteniz oysa sorun yok...VeLiDeSiDeRo yazdı: Hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama ben üye olurken web sitemi yazdım.Yazmamak saçmalık olur.Yanlış anlaşılma var galiba!!
Sorunuza gelince... Ben sadece o MOD'u kurdum diye hatırlıyorum... Fazladan birşey yapmadım yani...
Kodlamaları tekrar kontrol etmelisiniz...
ilhanfire yazdı:ben buldum arkadaşlar buyrun
/language/tr/common.php
Kod: Tümünü seç/includes/bbcode.phpKod: Tümünü seç
---------------BUL--------------- 'BBCODE_GUIDE' => 'Biçim kodu rehberi', ---------------ALTINA EKLE--------------- 'BBCODE_GIZLI_LINK' => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>',
Kod: Tümünü seçviewtopic.phpKod: Tümünü seç
---------------BUL--------------- function bbcode_tpl_replace($tpl_name, $tpl) { global $user; static $replacements = array( 'quote_username_open' => array('{USERNAME}' => '$1'), 'color' => array('{COLOR}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'size' => array('{SIZE}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'img' => array('{URL}' => '$1'), 'flash' => array('{WIDTH}' => '$1', '{HEIGHT}' => '$2', '{URL}' => '$3'), 'url' => array('{URL}' => '$1', '{DESCRIPTION}' => '$2'), 'email' => array('{EMAIL}' => '$1', '{DESCRIPTION}' => '$2') ); $tpl = preg_replace('/{L_([A-Z_]+)}/e', "(!empty(\$user->lang['\$1'])) ? \$user->lang['\$1'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '\$1')))", $tpl); if (!empty($replacements[$tpl_name])) { $tpl = strtr($tpl, $replacements[$tpl_name]); } return trim($tpl); } ---------------BUNUNLA DEĞİŞTİR--------------- function bbcode_tpl_replace($tpl_name, $tpl) { global $user; static $replacements = array( 'quote_username_open' => array('{USERNAME}' => '$1'), 'color' => array('{COLOR}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'size' => array('{SIZE}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'img' => array('{URL}' => '$1'), 'flash' => array('{WIDTH}' => '$1', '{HEIGHT}' => '$2', '{URL}' => '$3'), 'url' => array('{URL}' => '$1', '{DESCRIPTION}' => '$2'), 'email' => array('{EMAIL}' => '$1', '{DESCRIPTION}' => '$2') ); static $replacements2 = array( 'quote_username_open' => array('{USERNAME}' => '$1'), 'color' => array('{COLOR}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'size' => array('{SIZE}' => '$1', '{TEXT}' => '$2'), 'img' => array('{URL}' => '$1'), 'flash' => array('{WIDTH}' => '$1', '{HEIGHT}' => '$2', '{URL}' => '$3'), 'url' => array('{URL}' => 'ucp.php?mode=register', '{DESCRIPTION}' => 'warn_link'), 'email' => array('{EMAIL}' => '$1', '{DESCRIPTION}' => '$2') ); $tpl = preg_replace('/{L_([A-Z_]+)}/e', "(!empty(\$user->lang['\$1'])) ? \$user->lang['\$1'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '\$1')))", $tpl); if ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS) { if (!empty($replacements[$tpl_name])) { $tpl = strtr($tpl, $replacements[$tpl_name]); } } else { if (!empty($replacements2[$tpl_name])) { $tpl = strtr($tpl, $replacements2[$tpl_name]); } $tpl = str_replace("warn_link", $user->lang["BBCODE_GIZLI_LINK"], $tpl); } return trim($tpl); }
Kod: Tümünü seçKod: Tümünü seç
---------------BUL--------------- $message = censor_text($row['post_text']); ---------------ALTINA EKLE--------------- if ($user->data['user_id'] == ANONYMOUS) { $message = preg_replace( '/<.*href="(.*?)">(.*?)(<\/a>)/', '<a href="ucp.php?mode=register">'.$user->lang["BBCODE_GIZLI_LINK"].'</a>', $message ); }
bu sekilde ana ekranda hata cıktı!!Bunun nasıl duzeltebılırım Üye gırısıde yapılamıyor.Yardımlarınızı beklıyorum!!!!"[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
Türkçe karakter sorunu Düzeltmek için Türkçe karakterler yerine garip 2 karakter kullanmanız gerekiyor. Örnek için dil dosyanızdaki comman.php dosyasına bakın.VeLiDeSiDeRo yazdı:Bende bu kodları aynen yerleştirdim.Mod çalışıyor,Fakatbu sekilde ana ekranda hata cıktı!!Bunun nasıl duzeltebılırım Üye gırısıde yapılamıyor.Yardımlarınızı beklıyorum!!!!"[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
siz bu yazıyı şu şekilde ekleyin en güel örnek olacak şekilde;VeLiDeSiDeRo yazdı:Sadece Moddaki => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>', bu yazı ıcınmı,duzeltme yapıcam?Tüm türkçe karakterleri değiştirm olmadıda.Bu türkçe çeviridenmı kaynaklanıyor,Cunkı cok fazla common.php dosyası varda??
Yardım ettiğiniz için teşekkğrederim ama ,Malesef düzelmedi.Baska turlu nasıl olur acaba?radyobulut yazdı:siz bu yazıyı şu şekilde ekleyin en güel örnek olacak şekilde;VeLiDeSiDeRo yazdı:Sadece Moddaki => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>', bu yazı ıcınmı,duzeltme yapıcam?Tüm türkçe karakterleri değiştirm olmadıda.Bu türkçe çeviridenmı kaynaklanıyor,Cunkı cok fazla common.php dosyası varda??
'<b><font color=red>Uye olmadiginiz icin bu linki goremiyorsunuz.</font> Uye olmak icin tiklayiniz.</b>',
Ben size son olarak şöyle söyleyeyim: Bence siz Not Defteri ullanıyorsunuz php dosyalarını editlerken.VeLiDeSiDeRo yazdı:Yardım ettiğiniz için teşekkğrederim ama ,Malesef düzelmedi.Baska turlu nasıl olur acaba?radyobulut yazdı:siz bu yazıyı şu şekilde ekleyin en güel örnek olacak şekilde;VeLiDeSiDeRo yazdı:Sadece Moddaki => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>', bu yazı ıcınmı,duzeltme yapıcam?Tüm türkçe karakterleri değiştirm olmadıda.Bu türkçe çeviridenmı kaynaklanıyor,Cunkı cok fazla common.php dosyası varda??
'<b><font color=red>Uye olmadiginiz icin bu linki goremiyorsunuz.</font> Uye olmak icin tiklayiniz.</b>',
Kod: Tümünü seç
"[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
yerine---------------BUL---------------
'BBCODE_GUIDE' => 'Biçim kodu rehberi',
---------------ALTINA EKLE---------------
'BBCODE_GIZLI_LINK' => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>',
eklerseniz düzelecektir.---------------BUL---------------
'BBCODE_GUIDE' => 'Biçim kodu rehberi',
---------------ALTINA EKLE---------------
'BBCODE_GIZLI_LINK' => '<b><font color=red>Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.</font> Üye olmak için Tıklayınız.</b>',
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir