[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Şekil 2 deki gibi gözüken son mesaj bölümünü şekil 1 deki gibi yapmak istiyorum. Bu şekilde çok geniş oluyor ve yer kaplıyor. Kötü bir görüntü uyandırıyor. Bu basit işlem için bana yardım edebilecek biri var mı ?
Tarih editleme.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Tarih editleme.
http://www.oyuniks.net
Oyun iksirlerini bünyesinde bulunduran site!
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Tarih editleme.
Yönetim paneli site ayarları veya site özelliklerinde tairh biçimini ayarlayarak, her yerde öyle gözükmesini sağlayabilirsiniz..strenix yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Şekil 2 deki gibi gözüken son mesaj bölümünü şekil 1 deki gibi yapmak istiyorum. Bu şekilde çok geniş oluyor ve yer kaplıyor. Kötü bir görüntü uyandırıyor. Bu basit işlem için bana yardım edebilecek biri var mı ?
Değiştirdim fakat birşey fark etmedi. zulaları temizledim şablonları görüntü kümesini yeniledim fakat sonuç yok. hatta değiştireli yaklaşıl 4 saat oldu. Başka yapabileceğim bişey var mı ? Problem nedir ?
http://www.oyuniks.net
Merhaba,strenix yazdı:Değiştirdim fakat birşey fark etmedi. zulaları temizledim şablonları görüntü kümesini yeniledim fakat sonuç yok. hatta değiştireli yaklaşıl 4 saat oldu. Başka yapabileceğim bişey var mı ? Problem nedir ?
Sorun sizin profilinizde eski saat formatının kalmış olması... Yani üye girişi yapmadığınızda saat formatı istediğiniz gibi görünecek ama giriş yapınca eski haline dönecektir. Dolayısıyla tüm üyelerin profilinin değiştirilmesi gerekiyor.
Zamanında bu soruyu yakında herkesin soracağını düşünerek bi makale yazmıştım... Sizin için ilaç gibi olsa gerek

viewtopic.php?f=34&t=13691
Sorularınızı ve görüşlerinizi o başlık altından yazarsanız sevinirim...
KOLAY GELSİN...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir