Arakdaşlar Yönetim Panelinden, 'Site Ayarları'na girdiğimde site ayarları bölümü açılmıo ve biraz geçikmeden sonra alttaki hata mesajını alıyorum bunun sebebi nedir acaba?
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/olurbelk/public_html/forums/includes/functions_content.php on line 1113
Anasayfada, Kullanıcı Kontrol Panelinden 'Site Tercihleri'ne girmek istediğimde de aşağıdaki hata mesajını alıyorum
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/olurbelk/public_html/forums/includes/functions_content.php on line 1110
Yalnızca bu iki bölümden hata alıyorum ve hatalarda anladığım kadarıyla aynı sorundan kaynaklanıyor ama neden olduğunu çözemedim.
Seo Modu kurmuştum onunla ilgisi varmıdır acaba?
[Çözüldü] Zaman Aşımı Hatası
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Zaman Aşımı Hatası
Site : OlurBelki.Com || Aradığınız Herşey!
Msn & Mail : admin@olurbelki.com
|| PhpbbTurkey'e Sonsuz teşekkürler..
||

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Zaman Aşımı Hatası
arama dızın ayarlamasında full natıve kullanıyorsan olabılır bende bu hata mesaj gönderırken olmsutu fulltest mysql yaptım oldu bıde sende öyle dene
Re: Zaman Aşımı Hatası
Teşekkür ettim üstad mysql'u onardım düzeldi 

Site : OlurBelki.Com || Aradığınız Herşey!
||

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir