[Çözüldü] Düzenleme Mod
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Düzenleme Mod
arkadaslar ben mesajlarimi tekrar düzenlemek icin bir mod ariyorum. gercekten cok zor oluyor her zaman msj siliyoruk tekrar koyuyorum. bana yardim ederseniz cok sevinirim.
simdiden tskler.
simdiden tskler.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Düzenleme Mod
Mesaja gelerek editleyebilirsiniz kolayca bir moda gerek yok ki
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız.Yeri burası değil.Mod İsteğe Açmalısınız
ya ben bir türlü yapamadim. acaba benim style dan mi kaynaklaniyor? cünki carbon cullaniyorum. vallah pek anlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. ayrica konuyu yanlis yere actigim icin cok özür dilerimcagatayozata yazdı:Mesaja gelerek editleyebilirsiniz kolayca bir moda gerek yok ki
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tema dosyanıza düzele resmini atmamış olabilirsiniz veya izinler yanlış ayarlanmış olabilir..makca yazdı:ya ben bir türlü yapamadim. acaba benim style dan mi kaynaklaniyor? cünki carbon cullaniyorum. vallah pek anlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. ayrica konuyu yanlis yere actigim icin cok özür dilerimcagatayozata yazdı:Mesaja gelerek editleyebilirsiniz kolayca bir moda gerek yok ki
kardes izinlere baktim hic bisi yok ama resimlerde qoute resmi var cok sey var ama düzenleme yok. hepsi ingilizce oldugundan. ben bu resmi nasil bulabilirim ve css in icine hangi dosyaya koyabilirim?radyobulut yazdı:tema dosyanıza düzele resmini atmamış olabilirsiniz veya izinler yanlış ayarlanmış olabilir..makca yazdı:ya ben bir türlü yapamadim. acaba benim style dan mi kaynaklaniyor? cünki carbon cullaniyorum. vallah pek anlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. ayrica konuyu yanlis yere actigim icin cok özür dilerimcagatayozata yazdı:Mesaja gelerek editleyebilirsiniz kolayca bir moda gerek yok ki
valla keske biri detayli gene anlatsa cok mutlu olacagim...
simdiden tskler
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
1. Bu dosya edit olarak geçiyor olabilir eğer ingilzceyse. Türkçesi Düzen/Düzenle demektir.makca yazdı:resimlerde qoute resmi var cok sey var ama düzenleme yok. hepsi ingilizce oldugundan. ben bu resmi nasil bulabilirim ve css in icine hangi dosyaya koyabilirim?
2. Bu resi carbon temasını indirdiğiniz yerden indirebilirsiniz. Büyük ihtimalle yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.
3. Bu resmi css nin içine atmak nasıl oluyor bilmem ama tema dosyyanızın içine atın yeterli olacaktır. *Bunu bir ftp bağlantısıyla yapabilirsiniz.-
kardes bak bu linkten indirdim: http://www.phpbb3styles.net/db/style/Carbon
ve burada quote da var ama forum da yok... edit diye bir resim de yok... isterseniz bi indirin bakin bir zahmet..
simdiden tskler
ve burada quote da var ama forum da yok... edit diye bir resim de yok... isterseniz bi indirin bakin bir zahmet..
simdiden tskler
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
indirdim inceledim sorun şu: imageset klasörünün içinde tr klasörü yok. en klasörümnün adını değitirin tr yapın veya en klasöürünü kopyalıp yapışıtın ve adını tr olark değiştirin.makca yazdı:kardes bak bu linkten indirdim: http://www.phpbb3styles.net/db/style/Carbon
simdiden tskler
kardes allah senden razi olsun tuttugunu altin etsinradyobulut yazdı:indirdim inceledim sorun şu: imageset klasörünün içinde tr klasörü yok. en klasörümnün adını değitirin tr yapın veya en klasöürünü kopyalıp yapışıtın ve adını tr olark değiştirin.makca yazdı:kardes bak bu linkten indirdim: http://www.phpbb3styles.net/db/style/Carbon
simdiden tskler

hepinize iyi forumlar dilerim
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu sorunu daha önce bende yaşamıştım.Düzenleme yoksa konu aç yerleri felanda yoktur.Kendinde butonlar yaparak veya başka yerden bularak onları kullanabilirsin.Siz tr olarak değiştirdinizya konu aç felan new topic olarak görünmüyo mu?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir