[Çözüldü] 2 Mb Üstü eklenti Ekleyebilmek

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Çözüldü] 2 Mb Üstü eklenti Ekleyebilmek

Mesaj gönderen kuyumcu »

Arkadaşlar foruma 2 mb üstündeki eklentileri ekliyemiyorum şu şekilde bir mesaj alıyorum

Eklenti'nin dosya boyutu çok büyük, en fazla yüklenebilen boyut 2 MB.
Not: Bu ayar php.ini dosyasında yapılmıştır ve üzerine yazılamaz.

Bunun bir çaresi varmı arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar..
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 2 Mb Üstü eklenti Ekleyebilmek

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

admin paneli > Mesajlaşma > Eklentılerı Yönet > En yüksek dosya boyutu: burdan denedinızmi
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] 2 Mb Üstü eklenti Ekleyebilmek

Mesaj gönderen kuyumcu »

evet ordakilerin hepsini 100 mb yapmıştım baktım o şekildeler..başka bi çaresi yokmu acaba ben bi çare buldum ama o şekilde istemiyorum ilk önce ekliyeceğim bilgiyi siteme ftp'yle yolluyorum ondan sonrada mesaj yaarken o bilgiye link veriyorum böylece indirilebiliyor ama benim istediğim direkt eklenti olarak ekliyebilmek maalesef 2 mb üstü kabul etmiyor evet arkadaşlar varmı çaresini bilen..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kuyumcu yazdı:evet ordakilerin hepsini 100 mb yapmıştım baktım o şekildeler..başka bi çaresi yokmu acaba ben bi çare buldum ama o şekilde istemiyorum ilk önce ekliyeceğim bilgiyi siteme ftp'yle yolluyorum ondan sonrada mesaj yaarken o bilgiye link veriyorum böylece indirilebiliyor ama benim istediğim direkt eklenti olarak ekliyebilmek maalesef 2 mb üstü kabul etmiyor evet arkadaşlar varmı çaresini bilen..
Merhaba,

Arkadaşın verdiği çözüm yeterli olmalı aslında...

Önbellek temizliği yaptınız mı? Eğer yaptıysanız 2 MB üstü dosyalarda ne hata alıyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kuyumcu »

Herkeze iyigeceler evet önbellek temizliğide yaptım derdimi anlatmak için hatayı ekle yolladım İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Dosya ekleri
Bu örnekte 2.09 mb'lık bir pdf dosyası eklemeye çalıştım.
Bu örnekte 2.09 mb'lık bir pdf dosyası eklemeye çalıştım.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kuyumcu yazdı:Herkeze iyigeceler evet önbellek temizliğide yaptım derdimi anlatmak için hatayı ekle yolladım İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Hmm... Sunucudan kaynaklanan bir problem arkadaşım...

Böyle olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Sunucunuzla irtibata geçip php.ini dosya limitini arttırmasını söyleyebilirsiniz. Ama kabul etmeme ihtimali yüksek.

Eğer kabul etmezse yapabileceğiniz hiçbirşey yok maalesef...
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kuyumcu »

Teşekkürler sunucuya yolladım derdimizi beklemedeyim bakalım ne diyecekler.Yahu hesapta türkiyenin alexa sı pagerangı en yüksek sunucusuyla çalışıyoruz.Hepsinde bi aksilik çıkıyor 3 büyük firmayla çalışıyorum hepsi aynı bende problem var çözemedim.belkide sınırsız host diye site şişmesin diye adamlar böyle bir çare buldular neyse bakalım ne diyecekler iyi günler.
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kuyumcu »

Vsabah cevap geldi dediğin gibi sanırım 2mb lık limiti yükselttiremiyeceğiz cevap şöyle

tum sunucularimiznda eklenti boyutu 2mb olarak belirlenmistir. bu rakam hem sunucunun calismasini etkilemeyecek hemde musterilerin telif hakki iceren dosyalari paylasmasini engelleyecek (ortalama bir mp3 sarki 3mb civarindadir) bir rakamdir.

sence nasıl bir etkili bir mazeret gösterebilirim.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kuyumcu yazdı:Vsabah cevap geldi dediğin gibi sanırım 2mb lık limiti yükselttiremiyeceğiz cevap şöyle

tum sunucularimiznda eklenti boyutu 2mb olarak belirlenmistir. bu rakam hem sunucunun calismasini etkilemeyecek hemde musterilerin telif hakki iceren dosyalari paylasmasini engelleyecek (ortalama bir mp3 sarki 3mb civarindadir) bir rakamdir.

sence nasıl bir etkili bir mazeret gösterebilirim.
Aslında haksız da sayılmazlar... Bence nasıl mazeret gösterirseniz gösterin kabul etmeyeceklerdir...

Sonuçta sizi ve sizin sunucunzudaki müşterileri diğer müşterilerinden ayrıcalıklı tutamazlar değil mi?
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kuyumcu »

Orası öylede mesela büyük forum siteleri bunu nasıl hallediyor yani onlarınkidemi bizimki gibi veya sizinkide aynımı veya bu site nasıl denemedim.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kuyumcu yazdı:Orası öylede mesela büyük forum siteleri bunu nasıl hallediyor yani onlarınkidemi bizimki gibi veya sizinkide aynımı veya bu site nasıl denemedim.
Büyük forumların genellikle kendi sunucuları oluyor ama yinede hiçbir forumun 2MB üstü eklentiye izin vereceğini sanmıyorum...

Örnek verebilir misin mesela?
Kullanıcı avatarı
kuyumcu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kuyumcu »

yok canım örnek vermek benim ne haddime ben kuyumcuyum web le hobi olarak uğraşıyorum neyse bizde birgün belki kendi sunucumuzu kurarız.. :D :D
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir