[MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma

Mesaj gönderen VSaBaH »

kaya_m44233 yazdı:allah razı olsun kardeşim oldu çok teşekkürler bilmeyenler bu arkadaşın eklentideki 3.0.2 sürümün türkçeleştimesini indirebilir tekrar teşekkürler
:!: Hayır kesinlikle tavsiye etmem...

:idea: Bu dosyada sizin özel olarak kurduğunuz bir MOD olabilir veya bu dosyayı kullanacak olan kişinin kendi dosyasında kurmuş olduğu bir MOD olabilir...

:!: Bir üyenin bu dosyaları direk ftp'den atması tüm MOD'larının dil seçeneğini kaybetmesi demektir...

Sorun yaşayan olacağını sanmıyorum ama sorun yaşayan olursa bize bildirmesi kafi...

İşe yaradığına sevindim... ;)
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kaya_m44233 »

pikachu yazdı:arkadaşlar şöyle bir şey var ama yönetim panelinden özel mesajları okuyup sildiğimizde kullanıcının mesaj kutusundanda siliyor galiba, yani bende öyle oldu. haberiniz olsun yani.
bende Özel Mesajları Sildim ama Yönetim Panelinden Halen Daha Okunuyor Yani Silinmiyormu özel mesajlar ?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kaya_m44233 yazdı:
pikachu yazdı:arkadaşlar şöyle bir şey var ama yönetim panelinden özel mesajları okuyup sildiğimizde kullanıcının mesaj kutusundanda siliyor galiba, yani bende öyle oldu. haberiniz olsun yani.
bende Özel Mesajları Sildim ama Yönetim Panelinden Halen Daha Okunuyor Yani Silinmiyormu özel mesajlar ?
Şimdi özel mesajlar gönderenin gönderen kutusu ve alıcının gelen kutusu olmak üzere iki kopyası olacaktır. Eğer ikisini de silerseniz özel mesajın tamamen silinmesi gerekir.
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

yeni mesaj butonuna tıkladım gelenleri gidenleri tümünü sildim sora yönetim kontrol paneline tıkla özel mesajlar dedim halen benim sildiklerimin olduğunu gördüm demek istediğim buydu ?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kaya_m44233 yazdı:yeni mesaj butonuna tıkladım gelenleri gidenleri tümünü sildim sora yönetim kontrol paneline tıkla özel mesajlar dedim halen benim sildiklerimin olduğunu gördüm demek istediğim buydu ?
Önbellek temizliği yaptınız mı?
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

yaptım
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kaya_m44233 yazdı:yaptım
Mesajlaşan her iki üyenin Gelen Kutusu ve Gönderilen mesajlar kutusundan ilgili mesajları siliniz...

Önbellek temizliği yapını<. Mutlaka olması gerekir. Çünkü özel mesajlar tablosundan çekiyor ayrı bi tablo kullanmıyor bu MOD...
agrirehberi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen agrirehberi »

VSaBaH yazdı:
kaya_m44233 yazdı:Kardeş ben Türkçeleştirmeyi Yapamadım Ben Eklentiye language/tr/acp/common.php Dosyasını Ekledim Lütfen Sizin Aracılığınızla Türkçeleştirmeyi Yapalım Kaçkere Denedim OLmadı
türkçeleştirme.rar
Şimdiden Teşekkürler..
Sorununuzun neden common.php dil dosyalarından kaynaklandığını sanıyorsunuz bilmiyorum ama yine de düzenlemeleri yaptım...

:!: Ama verdiğim dosyalarda da sorun çıkarsa o zaman başka bir yerde hata yapıyorsunuz demektir...
ARkadaşlar bende şöyle bir hata oluşuyordu. http://www.agrirehberi.com/phpBB3/downl ... b8e4f99bfb

Arkadaşın verdiği 2 common.php soyasından sonra durum düzeldi. Ve türkçe karekter sorunu vardı. O da haloldu... Teşekkürler dostum
Kullanıcı avatarı
webmas52
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen webmas52 »

arkadaşlar başarıyla kuruldu diyor ama özel msjları nerden bakacağımı bulamadım gitti yaa :(
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

webmas52 yazdı:arkadaşlar başarıyla kuruldu diyor ama özel msjları nerden bakacağımı bulamadım gitti yaa :(
yanlış kurmuşsun sanırım modu seçemedin eklenti ayarlarının modunu seçmişsin..
Kullanıcı avatarı
webmas52
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen webmas52 »

kaya_m44233 yazdı:
webmas52 yazdı:arkadaşlar başarıyla kuruldu diyor ama özel msjları nerden bakacağımı bulamadım gitti yaa :(
yanlış kurmuşsun sanırım modu seçemedin eklenti ayarlarının modunu seçmişsin..

oldu şimdi teşekkürler
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Dosyaları Ftp'den attım, dil dosyalarındaki değişiklikleri yaptım. Bunlardan sonra YKP'ye giremiyorum. :(

Dil dosyalarını tekrar eski haline çevirdim, ek dosyaları sildim, tekrar Ykp'ye girmeyi denedim ama girmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Düzeltme: Ykp'ye girişi sağladım ancak modu tekrar kurmayı denemedim. Dil dosyalarında değişiklik yapınca ve onları ftp'den Language/acp/ içerisinde atınca Ykp'ye erişim sağlanamıyor. Burada ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Modu sonunda başarıyla kurdum. Kurar kurmaz da özel mesajla reklam yapan birini enseledim. :)
ser1gen2
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ser1gen2 »

Arkadaşlar bende sorunlar ortaya çıktı

1 - Mod u kurduğumda sitedeki yazılar büyüyor

2- Site logosunun üstünde şöyle yazıyor

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3747: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)

anlamadım bana yardım eder misiniz
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ser1gen2 yazdı:Arkadaşlar bende sorunlar ortaya çıktı

1 - Mod u kurduğumda sitedeki yazılar büyüyor

2- Site logosunun üstünde şöyle yazıyor

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3747: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)

anlamadım bana yardım eder misiniz
dil dosyada yalnislik yapmisiniz görüldügü kadariyla
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir