Merhaba arkadaşlar. benim yapmak istediğim bir tane normal kategori oluşturcam. bu katgori içinede bir tane kategori oluşturcam. daha sonra son açtığım kategori içine normal forumları ve forumlar altına sub forumları açıcam. bir örnekle açıklıyayım.
*/----------------------------- Bilgisayar ----------------------------------(Normal bur herkezin bildiği kategori)
***-------------------------------Bilgisayar Donanım----------------------------(Buda aynı Bir kategori ama Bilgisayar kategorisi içinde olcak)
------------------------------Anakartlar/İşlemciler--------------------------(Buda normal forum(sub forum değil yani)bu katgoride ayriyetten sub forumda açıcam)
------------------------------Hdd/Ram----------------------------------------(Buda normal forum)
***-------------------------- Bilgisayar Yazılım-------------------------------- (Buda Ayrı Bir kategori ama Bilgisayar Kategroisi içinde olucak)
---------------------------------C, C++,C#-----------------------------------(Buda normal forum)
falan gibi gidip ayrıı bir ANA kategoriler açmaya devamm edicem
*/--------------------------Genel Forumlar------------------------------------------
vs gibi.
Yani Kategori içinde kategori açmak. kısacası bu
Kategori İçinde Alt Kategori
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Kategori İçinde Alt Kategori
Merhaba,
İstediğiniz böyle birşey galiba...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Eğer böyle birşeyse size şu şekilde özetleyim...
Alt forum açana kadar sürekli Forum Tipi seçeneğini Kategori olarak ayarlayınız...
Ta ki alt forum oluşturma aşamasına geldiğiniz zaman Forum Tipi seçeneğini Forum olarak ayarlayınız...
Benim yaptığım düzene göre kategorileri, forumları ve altforumları oluşturabilirsiniz...
Umarım açıklayıcı olmuştur... Ama deneyerek mantığını kavrayabilirsiniz...
KOLAY GELSİN...

Eğer böyle birşeyse size şu şekilde özetleyim...

Umarım açıklayıcı olmuştur... Ama deneyerek mantığını kavrayabilirsiniz...
KOLAY GELSİN...
ben denedim ama meselea kategoriyi açtım, sonra o katgeri içinde diğer kategoriyi açtım, son açtığım kategori içinde normal forum açıyorum ama son açtığım forum alt forum olarak gözüküyor. ben öle istemiyorum normal forummuş gibi gözüksün. esnin gösterdiğin gibi yaptım aynı ama işte ble oluyor 
sitede ise şöle gözüküyor
sonra kategroiye tıklayıp girdiğimde
böle gözüküyor. ben böle olmasını istemiyorum. donanım normal kateggori gibi Bilişim teknolojileri alanı gibi gözüküp donanım vb. şeylerde normal forum gibi gözüksün.
bu olay 2.X lerde vardı ücretsiz forumlarda falan vardı. biliyorum ama 3.X lerden yok
ah olsa

sitede ise şöle gözüküyor
sonra kategroiye tıklayıp girdiğimde
böle gözüküyor. ben böle olmasını istemiyorum. donanım normal kateggori gibi Bilişim teknolojileri alanı gibi gözüküp donanım vb. şeylerde normal forum gibi gözüksün.
bu olay 2.X lerde vardı ücretsiz forumlarda falan vardı. biliyorum ama 3.X lerden yok

Yukarıdaki ayarla oynadınız mı hiç? Mesela sizin orada altforum'un kategori gibi görünmesinin sebebi bu gibi duruyor.Aktif başlıkları aç:
Eğer evet olarak ayarlanırsa, seçilen alt forumlar içindeki aktif başlıklar bu kategori altında gösterilecektir.
Başkada nasıl çözümü olur bilemiyorum. Tam anlayabildiğimde söylenemez açıkcası...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir