[Çözüldü] İstenilen başlık yoktur uyarısı

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] İstenilen başlık yoktur uyarısı

Mesaj gönderen sercansenay »

Merhaba arkadaşlar, ben dün bir mod yükledim, mod sql hatası verince, myadminden msql veri tabanlarını daha önce almış olduğum yedeklerden yükledim. ftp den de almış olduğum yedeği geri yükledim. ne olduysa ondan sonra oldu. sitem normal görünüyor. forumlara tıklıyorum, giriyor. başlıklara tıklayıp konuyu okumak isteidğim de " İstenilen başlık mevcut değil." uyarısı veriyor. bunun dışında sitede göze çarpan bir hata yok. yedekleri geri yüklediğim zamandan önceki tüm başlıkların içeriği kaybolmuş, ama ben yeni başlık oluşturabiliyorum. ve onlar okunuyor....bana bir yol gösterirmisiniz sitemi nasıl eski haline getiririm?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: İstenilen başlık yoktur uyarısı

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

MOD kaldırmak için tüm veritabanını yeniden yüklemeniz yanlış. MOD kaldırma sonunda dosya değişikliklerini geri almanız kafi. SQL'i de kaldırabilirsiniz ama phpMyadmin konusunda iyi olmanız gerekir...

:idea: Sanırım veritabanını tam atamamışsınız. Eğer yönetici paneline girebiliyorsanız önbellek temizliği yapmanızı da öneririm...

Veritabanını eski veritabanınızla karşılaştırma olanağınız var mı? Veritabanı tablolarını onarmayı da deneyebilirsiniz...
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

VSaBaH yazdı:Merhaba,

MOD kaldırmak için tüm veritabanını yeniden yüklemeniz yanlış. MOD kaldırma sonunda dosya değişikliklerini geri almanız kafi. SQL'i de kaldırabilirsiniz ama phpMyadmin konusunda iyi olmanız gerekir...

:idea: Sanırım veritabanını tam atamamışsınız. Eğer yönetici paneline girebiliyorsanız önbellek temizliği yapmanızı da öneririm...

Veritabanını eski veritabanınızla karşılaştırma olanağınız var mı? Veritabanı tablolarını onarmayı da deneyebilirsiniz...
sanırım sorun sql i kaldırmak istememden kaynaklandı. ftp den mod dosyalarını silmiştim ama sql sorgusu da yazdığım için geri yüklemek yapmak isteidm zira moddan dolayı hata vermişti. myadmine girerek daha önce alınmış yedeklerden yükleme yapıyorum tam restore işlemi d eyaptım ama sorun düzlemiyor...yönetici paneline girişte bir sorun yok girdim ve önbellek temizliğ de yaptım. birde sizden rizam bu karşılaştırmayı nasıl yaparım?

bir de sürüm güncellemesi yaparken karşıma tehlikeli yükleme hatası diye bir uyarı çıkıyor sebebi nedir?
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

sürüm güncellemesini yaptım bir sorun çıkmadı...ama restore işlemleri databaseler için tekrar tekrar yaptım...en yazıkki sitem geri dönmeyecek bir şekilde gitmiş bulunuyor. restore işlemini yaptıktan sonra site normal çalışıyor yani mesaj yazabiliyorum, başlık açabiliyorum herhangi bir sorun yok. ama öncesindeki tüm başlıklar ve mesajlar eklentiler her şey yok olmuş...ulaşılamıyor....neden olabilir?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

sercansenay yazdı:birde sizden rizam bu karşılaştırmayı nasıl yaparım?

bir de sürüm güncellemesi yaparken karşıma tehlikeli yükleme hatası diye bir uyarı çıkıyor sebebi nedir?
:idea: Karşılaştırmadan kastım şu: Yedeği atmadan önce tablo sayılarının ne durumda olduğuna bakılır (print screen yöntemiyle ekran görüntüsünü çekmek gibi bi yöntemle) daha sonra yedek yüklenir ve ekran görüntüsüyle karşılaştırılır. Eğer ki yedek tablolarında azalma veya kaybolma varsa o zaman yedek başarısız demektir.

:arrow: phpbb_posts tablosuna bakar mısınız? Kaç tane veri gözüküyor? (Eski mesaj sayınız kadar olması gerekir)

:arrow: Üyelerde kayıp söz konusu mu?
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

üyelerde herhangi bir kaybımız yok...phpbb_post tablosunda hiç veir gözükmüyor...
konuların sadece başlıkları görüntü olarka duruyor sitede...
bir çözüm bulamyınc abend ebaştan başladım :(
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

sercansenay yazdı:üyelerde herhangi bir kaybımız yok...phpbb_post tablosunda hiç veir gözükmüyor...
konuların sadece başlıkları görüntü olarka duruyor sitede...
bir çözüm bulamyınc abend ebaştan başladım :(
:idea: phpbb_posts tablosunun içinde veri olmaması demek yedeğinizin hasarlı olması veya yedek yüklenmesinin tam yapılmaması anlamına gelir...

:arrow: Bence yedeğinizi WordPad'de bi açıp o tabloda veri var mı incelemelisiniz... Eğer ki varda siz yükleyememişseniz elinizde sağlam bir yedek var demektir ve iyiye işarettir...

Ancak yoksa... İşte o zaman baştan başlamaktan başka çare kalmıyor maalesef...

Başlıkların görüntü olarak durmasının sebebi ise phpbb3_topics tablosunun içerdiği verilerdir... Bunlar phpbb3_posts tablosundan bağımsız işlenirler...
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

dediğiniz gibi yaptım açtım wordpadde...evet phpbb_post tablosunda veriler var...hatta ben o wordpad dokümanda forumları ve mesajları d agörebiliyorum...ama ne zaman onu yedekten yüklemeye kalksam, yükleme öncesi girilen tüm verileri siliyor...forumu baştan oluşturmaya başladım, daha önce bir kaç sefer denedim...yüklediğim an foruma yazılan tüm mesajlar yokoluyor, başlıkların içi boşalıyor sadece başlıklar kalıyor....işin komik yanı, foruma gönderilen mesaj sayısı ve üyelerin mesaj sayısı da hasar görmemiş...sadece içerik yok :(...neyse ben baştan başladım...bir daha ki sefere yedekten yükleme felan yapmadan önce size sorarım...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

sercansenay yazdı:dediğiniz gibi yaptım açtım wordpadde...evet phpbb_post tablosunda veriler var...hatta ben o wordpad dokümanda forumları ve mesajları d agörebiliyorum...ama ne zaman onu yedekten yüklemeye kalksam, yükleme öncesi girilen tüm verileri siliyor...forumu baştan oluşturmaya başladım, daha önce bir kaç sefer denedim...yüklediğim an foruma yazılan tüm mesajlar yokoluyor, başlıkların içi boşalıyor sadece başlıklar kalıyor....işin komik yanı, foruma gönderilen mesaj sayısı ve üyelerin mesaj sayısı da hasar görmemiş...sadece içerik yok :(...neyse ben baştan başladım...bir daha ki sefere yedekten yükleme felan yapmadan önce size sorarım...
:idea: Aslında phpbb_posts tablosunu baştan yüklemenizi önereceğim ama bu seferde şuan gönderilen konular gidecektir. O yüzden böyle devam etmeniz daha mantıklı...

Her türlü yardıma hazırız, çekinmeyiniz...

KOLAY GELSİN...
sercansenay
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Çözüldü] İstenilen başlık yoktur uyarısı

sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkürler...ben alıştım artık her şeye yeni baştan başlamaya bir kaç sefer hacklendim, forum bir kaç sefer sil baştan başladı yani...ama hata yaptıkça sanırım bu işi daha iyi öğreniyorum :) tekrar çok teşekkürler yardımlarınız için...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 4 misafir