[Çözüldü] Düzenle Butonu Kayboldu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Düzenle Butonu Kayboldu
forumda önceleri bi sorun yoktu ama izinleri değiştirdikten sonra kayıtlı bir üyenin yazmış olduğu mesajı düzenleyemediğini gördüm.Alıntı butonunun yanında Değiştir butonu olması lazım ama yok.Nasıl halledebilirm bu sorunu arkadaşlar....
Re: Düzenle Butonu Kayboldu
kardes bendede ayni sorun vardi... style, imageset de bir dosya olmasi gerek.. onu "en" den "tr" ye cevirmen lazim... sonra olur
dostum saol ama sorun o değil çünkü 2-3 gün öncesine kadar vardı değiştir butonu izinleri kurcaladıktan sonra kayboldu.
Evet kullanıcı izinlerini tekrar gözden geçirmelisin
dostum bende bu konuda yardım istiyorum ya!
hangi izinleri ayarlamam gerekiyo kayıtlı kullanıcılardan 1saattir kurcalıyorum ama olmuoyr
hangi izinleri ayarlamam gerekiyo kayıtlı kullanıcılardan 1saattir kurcalıyorum ama olmuoyr

acp>>kullanıcı ve gruplar>>grup forum ızınlerı>>kayıtlı kullanıcılardan
grup forum izinlerinden kayıtlı kullanıcılara giriyorum tüm seçenekleri denedim tek tek ama yine yok yine yok
ibowwow yazdı:grup forum izinlerinden kayıtlı kullanıcılara giriyorum tüm seçenekleri denedim tek tek ama yine yok yine yok

söylediklerinizi aynen yaptım sayfanın sağ en alt köşesinde "Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
"diye yazıyo ama hala düzenlenmiyor yazılan mesaj
styles/temanız/imageset/tr/ yolunda icon_post_edit.gif dosyasının olduğundan emin iseniz;ibowwow yazdı:söylediklerinizi aynen yaptım sayfanın sağ en alt köşesinde "Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Stiller > Stil bileşenleri > Şablonlar > Temanızın yanındaki Yenile seçeneği
Stiller > Stil bileşenleri > Görüntü kümeleri > Temanızın yanındaki Yenile seçeneği
ile ön bellek temizliği yapmanızı öneririm...
söylenenlerin hepsini harfi harfine uyguladım ama hala yok buton
Bi yanlışınız olmasın?ibowwow yazdı:söylenenlerin hepsini harfi harfine uyguladım ama hala yok buton
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
dostum şimdi şöyle yeni bir mesaj yazınca düzenleyebiliyosun ama mesela eski mesajlarını düzenleyemiyosun.yeni yazılan bi mesaj da sorun olmuyor ama üye önceki mesajını değiştiremiyor
Öyle bir durum nasıl olabilir anlayamadım doğrusu...ibowwow yazdı:dostum şimdi şöyle yeni bir mesaj yazınca düzenleyebiliyosun ama mesela eski mesajlarını düzenleyemiyosun.yeni yazılan bi mesaj da sorun olmuyor ama üye önceki mesajını değiştiremiyor

Şimdi ben bir mesaj daha atsam diğerini değiştiremeyecek miyim?
2 gündür bende çözmeye çalışıyorum ama çözemedim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir