[Çözüldü] Moderatör Paneli
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Moderatör Paneli
Ne yaptımsa bilemiyorum yeni farkettim Moderatör Paneli linki gözükmüyor bu yazıyı nereden ve nasıl yerine getirebilirim Teşekkürler.
En son ramco29 tarafından 15.09.2008, 02:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Moderatör Paneli
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Evet öyle çıkıyor, ama forumun anasayfasında [ Moderatör Kontrol Paneli ] diye göstermiyor
overal_header Dosyasındaki kısmı silmişsindir Header Dosyanı Yolllarsan Ekleyip Vereyim...
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
EkledimReplaX123 yazdı:overal_header Dosyasındaki kısmı silmişsindir Header Dosyanı Yolllarsan Ekleyip Vereyim...
- Dosya ekleri
-
- overall_header.rar
- (3.36 KiB) 111 kere indirildi
k.bakma yanlış söledim anasayfa idi dimi index_body yi yollaman gerekk.bakma.
ReplaX123 yazdı:k.bakma yanlış söledim anasayfa idi dimi index_body yi yollaman gerekk.bakma.
- Dosya ekleri
-
- index_body.rar
- (989 Byte) 158 kere indirildi
Merhaba,ramco29 yazdı:Ne yaptımsa bilemiyorum yeni farkettim Moderatör Paneli linki gözükmüyor bu yazıyı nereden ve nasıl yerine getirebilirim Teşekkürler.
Ekteki dosyayı deneyebilir misiniz?
- Dosya ekleri
-
- index_body.zip
- (1.1 KiB) 107 kere indirildi
Re: [Çözüldü] Moderatör Paneli
vsabah bende de o panel gözükmüyor bu index body ye de bir el atabilirmisin
edit: bende varmış pardon biraz altta olduğu için görememişim
edit: bende varmış pardon biraz altta olduğu için görememişim
ramco29 index_body de bir dğeşikliğin varsa Vsabah ınkini attıysan değşikliklerin gider ben o yüzden istemiştim.... bil Unutma Ona Göre Gitti filan demeyiniz...
Bende öyle düşünmüştüm ama şu an eksik birşey göremedim, tüm modlarda sorunsuz çalışıyor.ReplaX123 yazdı:ramco29 index_body de bir dğeşikliğin varsa Vsabah ınkini attıysan değşikliklerin gider ben o yüzden istemiştim.... bil Unutma Ona Göre Gitti filan demeyiniz...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir