Yeni Mesaj Yok Butonu Hatası

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
c.alkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni Mesaj Yok Butonu Hatası

Mesaj gönderen c.alkan »

VSaBaH kardeşim..

yeni bir tema indirip deniyordum o yazı gidecek mi diye.. o ara bakmışın siteye.. tekrar subsilver2'ye geçtim.. en ufak bir şeyde konu kilitliyorsun.. yapma böyle.. ne emeğe saygısızlığı ben phpbb düzenlemeyi bilmiyorum ve yavaş yavaş öğrenmek istiyorum.. VBulletin olsa her türlü editlerim ama phpbb öğrenmeye çalışırken sürekli bu şekilde konu kilitlemek vs üyeleri küstürür...

2 dakikalığına deneme amaçlı bir şey yaparken konuda kilitlenmezki.... :(
En son c.alkan tarafından 16.09.2008, 23:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
c.alkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni Mesaj Yok Butonu Hatası

Mesaj gönderen c.alkan »

www.alkanteknoloji.com/forums dur site adresim...
Kullanıcı avatarı
c.alkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen c.alkan »

neyse konumuza dönersek, IE'de çıkmayan logoya sağ tıklayıp özelliklerden uzantısına baktım..

http://www.alkanteknoloji.com/forums/c.alkan yazıyordu.. ama dediğim gibi YKP'de, forumları açtığım yerde, forum resmi kısmında nickim yazıyor ve bunu kaldıramıyorum.. sanırım sorun bundan kaynaklanıyor...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

c.alkan yazdı: 2 dakikalığına deneme amaçlı bir şey yaparken konuda kilitlenmezki.... :(
Ben sizin bu amaçla öyle yaptığınızı nereden bilebilirdim ki? Madem öyle düşünüyorsunuz adres verirken ufak bir dipnot düşebilirdiniz...

Eğer bu yaptığım sizi zor durumda bırakmışsa özür dilerim ancak görevimi yapıyorum lütfen anlayışla karşılayınız.
VSaBaH yazdı:Sorun çözülmediyse styles/temanız/template/forumlist_body.html dosyasını ekleyebilir misiniz?
Bi öneri sunmuştum cevap gelmedi... Sorununuzu çözelim de gönlünüz olsun bari. :) Ama yaptığım yanlış değildi tekrar hatırlatıyorum. Şayet göz yumsam suçlu durumdaydım.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

forumlara c.alkan diye bi resim girmişiniz.uzantı koymamışsınız. hata ondan kaynaklanıyor. forumlara eklediğiniz resimleri kaldırın sorununuz çözülecektir...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
c.alkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen c.alkan »

VSaBaH yazdı:
c.alkan yazdı: 2 dakikalığına deneme amaçlı bir şey yaparken konuda kilitlenmezki.... :(
Ben sizin bu amaçla öyle yaptığınızı nereden bilebilirdim ki? Madem öyle düşünüyorsunuz adres verirken ufak bir dipnot düşebilirdiniz...

Eğer bu yaptığım sizi zor durumda bırakmışsa özür dilerim ancak görevimi yapıyorum lütfen anlayışla karşılayınız.
VSaBaH yazdı:Sorun çözülmediyse styles/temanız/template/forumlist_body.html dosyasını ekleyebilir misiniz?
Bi öneri sunmuştum cevap gelmedi... Sorununuzu çözelim de gönlünüz olsun bari. :) Ama yaptığım yanlış değildi tekrar hatırlatıyorum. Şayet göz yumsam suçlu durumdaydım.
yaptıklarınızdan şikayetçi değilim ben, görevinizi yaptığınızı biliyorum.. sadece o 2dklık zamana denk geldiği için ve konum kilitlendiği için üzüldüm.. :)

teklifinizi şimdi gördüm diğer konuda dikkatli bakmamışım.. rapid'e yükleyip ekleyim buraya..
Kullanıcı avatarı
c.alkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen c.alkan »

forumlist_body.html'ye gerek kalmadı.. çok teşekkürler vsabah :D
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir