kurulum hatası

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: kurulum hatası

Mesaj gönderen kecags »

Evet paketim mynet standart paket (kontrol paneli olduğu için orayı seçtim yoksa çok ucuza başka firmalarlada çalışıyorum )
Veritabanı ile ilgili bana herhangi bir bilgi, mail gelmedi şimdi yine kontrol ettim mynet maili
eğer olurda kurarsam forumu yaza kadar idare eder diye düşünüyorum

Birde yazın mesela başka bir hosting firmasına geçince forumu oraya nasıl taşıyacağım öyle bir imkan var mı?

Birdaha mynetten bir şey alanın :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı:Evet paketim mynet standart paket (kontrol paneli olduğu için orayı seçtim yoksa çok ucuza başka firmalarlada çalışıyorum )
Veritabanı ile ilgili bana herhangi bir bilgi, mail gelmedi şimdi yine kontrol ettim mynet maili
eğer olurda kurarsam forumu yaza kadar idare eder diye düşünüyorum

Birde yazın mesela başka bir hosting firmasına geçince forumu oraya nasıl taşıyacağım öyle bir imkan var mı?

Birdaha mynetten bir şey alanın :D
Şimdi kötü bir yorum yazıp malum siteye olumsuz bir yönlendirme yapmak istemiyorum ama oradaki panel gördüğüm en sade panellerden biriydi. Sadeliğide işlevliğini azaltıyor maalesef.

Veritabanınızın yedeğinizi alabiliyorsanız ve ftp'den dosyalarınızın tamamını çekebiliyorsanız evet mümkün :)
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Evet haklısın ama siteyi kurduğum arkadaşlarım anlamıyorlar ancak öyle basit panel olursa ekleyip silebilirler zaten sistemi tam oturtalım yani siteye son ahlini verelim başka yere geçeceğim

Ftp den dosyaları istediğim zaman alırım geriye ama veritabanını yedekleme işini hiç bilmiyorum yarın tekrar arayınca sorayım onuda

(aslında hazır forumlar varya onlardan kurdum bitane ama işte adam yarın siteyi kapatsa bizimkiler güme gidecek o yüzden kendimin olmasını istiyorum

Tekrar teşekkür ediyorum yardımların için :wink:
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

piyasada kaliteli hizmet veren bir çok türk hosting firması var. işi sadece hosting olan.

r10.net gibi webmaster sitelerinde hosting firmaları hakkında araştırma yapıp yeni bir hosting alın. yarın ilerde host değiştireceğinizde zorlanmayın...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

mc_kelleci yazdı:piyasada kaliteli hizmet veren bir çok türk hosting firması var. işi sadece hosting olan.

r10.net gibi webmaster sitelerinde hosting firmaları hakkında araştırma yapıp yeni bir hosting alın. yarın ilerde host değiştireceğinizde zorlanmayın...
Sadecehosting.com dan almıştım başka bir hosting gayet memnunum oradan ama işte adı üstünde sadece hosting veriyor ama bu aşamada bana kontrol panelide lazım olduğu için myneti seçtim
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hosting firmaları sana hosting verirken sana panelde verirler. :) senin hostingini yönetebilmen için. sanırım sadecehosting firması pleskpanel kullanıyor ;)
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

mc_kelleci yazdı:hosting firmaları sana hosting verirken sana panelde verirler. :) senin hostingini yönetebilmen için. sanırım sadecehosting firması pleskpanel kullanıyor ;)
Evet veriyorlar ama hiç birisi tasarım desteği vermiyor mynet hariç ( en azından ben bulamadım öyle bir firma)
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tasarım desteği derken ? sizin sitenizimi kuruyorlar. ee o zaman yardımcı olsunlarp phpbb3 kurmanıza.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Arkadaşlar olmadı bir türlü çözemedik mynetin allah belasını versin ne diyim her kapıyı kapatıyorlar neyse domain 2 yıllık almıştım sadece forumu kurabileceğim bir yer için bana nereyi önerirsiniz sorun olunca teknik servise telefonla ulaşabileceğim uygun fiyatlı bir hosting tavsiye eder misiniz?
Reklama girmez sanırım :roll:
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

burada vereceğimiz adresler reklama girebilir.
delikan50
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen delikan50 »

Sırf bu sorundan canı yanan bir insan olarak yazıyorum. Mynet kullanan kardeş asıl sorun ne biliyormusun mysql e tıkla şifre ve kullanıcı adın ile veritabanı ismini al o kadar mynette bir işin kaldı orada bir ip numarası veriyor tablolarda o ip numarasını al ve localhost olan yere yapıştır hayırlı olsun güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

delikan50 yazdı:Sırf bu sorundan canı yanan bir insan olarak yazıyorum. Mynet kullanan kardeş asıl sorun ne biliyormusun mysql e tıkla şifre ve kullanıcı adın ile veritabanı ismini al o kadar mynette bir işin kaldı orada bir ip numarası veriyor tablolarda o ip numarasını al ve localhost olan yere yapıştır hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim ama myneti iptal ettim başka bir firmayla çalışıyorum ilgilendiğin için sağ ol
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir