[Çözüldü] Logo degistirme ve portal gibi bazı uygulamalar?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Logo degistirme ve portal gibi bazı uygulamalar?
Selam Arkadaslar
forum ve tr dil paketi icin tesekkurler.
Öncelikle site yapma konusunda oldukca fazla derecede cahilim. forumu kurdum tr dil pakedinide yukledim cok sukur.tema olarakda subsilveri yukledim öncelikle siteye ulasım suan icin mevcut fakat ben logoyu ftp uzerınden degistirdim ancak orjinalde logoya tıkladıgınızda index.php yanı anasayfayı acıyor ben bunu baska bir linke yonlendirmek istiyorum bununasıl yapabilirim? daha sonra portallarda ki gibi iste online kullanıcı liseteleri veya google reklamları saat tarih kimler online gibi uygulamaları anasayfaya koymam icin neler yapmam gerekir.2. sorumu birazdaha ayrıntılıcevaplayabilirseniz cok tesekkur ederim.(adsense e ve google arama motoruna basvurdum 2 gun inceleme zamanı verdiler. )
forum ve tr dil paketi icin tesekkurler.
Öncelikle site yapma konusunda oldukca fazla derecede cahilim. forumu kurdum tr dil pakedinide yukledim cok sukur.tema olarakda subsilveri yukledim öncelikle siteye ulasım suan icin mevcut fakat ben logoyu ftp uzerınden degistirdim ancak orjinalde logoya tıkladıgınızda index.php yanı anasayfayı acıyor ben bunu baska bir linke yonlendirmek istiyorum bununasıl yapabilirim? daha sonra portallarda ki gibi iste online kullanıcı liseteleri veya google reklamları saat tarih kimler online gibi uygulamaları anasayfaya koymam icin neler yapmam gerekir.2. sorumu birazdaha ayrıntılıcevaplayabilirseniz cok tesekkur ederim.(adsense e ve google arama motoruna basvurdum 2 gun inceleme zamanı verdiler. )
Re: Logo degistirme ve portal gibi bazı uygulamaları ekleme?
Sanırım yardım edebilecek bir arkadas daha bakmadı konuya 

Re: Logo degistirme ve portal gibi bazı uygulamaları ekleme?
Merhaba,
Logo yönlendirmesi için;
AÇ:
styles/subsilver2/template/overall_header.html
BUL:
DEĞİŞTİR:
Portal için ise Google'a phpbb3 portal yazdığınızda bazı siteler bulabilirsiniz...
Logo yönlendirmesi için;
AÇ:
styles/subsilver2/template/overall_header.html
BUL:
Kod: Tümünü seç
<td><a href="{U_INDEX}">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
Kod: Tümünü seç
<td><a href="http://siteadresi.com">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
Portal için ise Google'a phpbb3 portal yazdığınızda bazı siteler bulabilirsiniz...
Re: [Çözüldü] Logo degistirme ve portal gibi bazı uygulamalar?
eyw cok tesekkurler . eve gider gitmez deneyecem
dedigini yaptım fakat hala ana sayfama yonlendiriyor acaba baska yerden birseydaha mı degistirmem gerekiyor ?
Ön bellek temizliği yapıldı mı?razunitem yazdı:dedigini yaptım fakat hala ana sayfama yonlendiriyor acaba baska yerden birseydaha mı degistirmem gerekiyor ?
ya kusura bakma cahil olunca insan nerden yapıldıgını soylersen hemen 
ayrıca soyle bir yazı cıkıyor yonetım panelınde bakım kısmında
tr†kısmındaki görüntü kümesi kayboldu
» prosilver
bu bir sorun teskil edermi

» prosilver
Yönetim Kontrol Paneli > Genel sekmesinde orta bölmede en altlarda... Ön bellek temizliğini çalıştırınız...razunitem yazdı:ya kusura bakma cahil olunca insan nerden yapıldıgını soylersen hemen
» prosilver
Sonra sayfayı yenileyip sonucu bildiriniz lütfen...
Dediğiniz kısım sorun teşkil etmiyor...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir