[Çözüldü] Üye, Kayıt Hatası
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Üye, Kayıt Hatası
Foruma kimse üye olamıyor, Aşağıdaki hatayı veriyor. Acil yardım lütven...
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Field 'user_lastrefresh' doesn't have a default value [1364]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Field 'user_lastrefresh' doesn't have a default value [1364]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Üye, Kayıt Hatası
sitenizde türkce ceviri adressi eksik onu ekledikden sonra yardimci olurum
Ac styles/template/prosilver/Overall_footer.html
BUL
Sonrasina Ekle
Ac styles/template/prosilver/Overall_footer.html
BUL
Kod: Tümünü seç
<span class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
Evet orası yanlışlıkla olmuş galiba, Düzenledim.EsmerÖzcan yazdı:sitenizde türkce ceviri adressi eksik onu ekledikden sonra yardimci olurum
Ama kasti yapmadım, çünkü kasti yapsam phpbb nin imzasınıda silerdim yada kendi ismimi eklerdim

Yeni dikkatimi çekti bende portal kurulu, Portal by Phppbb3 Portal buda yok bunu nasıl eklerim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ramco29 yazdı:Yeni dikkatimi çekti bende portal kurulu, Portal by Phppbb3 Portal buda yok bunu nasıl eklerim.
<br />Portal by <a href=http://www.phpbb3portal.com /> Phppbb3 Portal</a>
simdi gelelim asil sorununuza phpmyadmine girin phpbb_users tablosunu acin icinde user_lasrefresh var onu silin sonra kurdugunuz modun sql yeniden calistirin eger hata devam ederse sql buraya yazin ben bi bakarim hic olmazsa mecbur o tabloyu silmeniz lazim bendede olmustu ama ikinci kez calistirdigimda sorun kalkmisti
not: yedek almayi unutmayiniz
Teşekkürler Esmer Özcan, user_lasrefresh dosyasını sildim sorun çözüldü, Modlarda sorunsuz çalışıyor gibi, bu sildiğim SQL sorgusunu tekrar çalıştırmam gerekmi acaba.EsmerÖzcan yazdı:
simdi gelelim asil sorununuza phpmyadmine girin phpbb_users tablosunu acin icinde user_lasrefresh var onu silin sonra kurdugunuz modun sql yeniden calistirin eger hata devam ederse sql buraya yazin ben bi bakarim hic olmazsa mecbur o tabloyu silmeniz lazim bendede olmustu ama ikinci kez calistirdigimda sorun kalkmisti
not: yedek almayi unutmayiniz
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
eger modlr sorunsuz calisiyorsa kalsin ama bu sql hangi moda ayit oldugunu biliyorsaniz ve o mod calisiyorsa sql calistirmayin ama ilerde hata cikarmi orasini bilemem ama bi deneyin ve buraya yazin 

Hata veren bir kaç mod kaldırmıştım onlara ait olabilir diye düşünüyorum. Hata alırsam SQL sorğusunu tekrar çalıştırıp sizinle paylaşırım. tekrar teşekkürler
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadasim hatayi buldum hata son 24 saat cevrimici olan üyeler modunda bende bugün o modu kurdum ayni hatayi aldim o konu basligina hatami yazdim istersen sende o basligi takip et
viewtopic.php?f=34&t=13672&start=75
Re: [Çözüldü] Üye, Kayıt Hatası
Evet bende omodu kurmuştum ama kaldırdım. teşekkürlerEsmerÖzcan yazdı:arkadasim hatayi buldum hata son 24 saat cevrimici olan üyeler modunda bende bugün o modu kurdum ayni hatayi aldim o konu basligina hatami yazdim istersen sende o basligi takip et
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir