[Çözüldü] online kullanıcı ve rekorlar istatistikler
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] online kullanıcı ve rekorlar istatistikler
1 sizin sitenizde kimse olmasa bile botlar hep online biri olmasa oburu bunu nasıl yaparız ?
2 bide eklediğimiz kullanıcıları nasıl online yaparız?
3 online rekoru vs istatistikkleri nasıl deg.ştririz?
teşekkürler
2 bide eklediğimiz kullanıcıları nasıl online yaparız?
3 online rekoru vs istatistikkleri nasıl deg.ştririz?
teşekkürler
En son ntura tarafından 04.10.2008, 18:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: online kullanıcı ve rekorlar istatistikler hakkında!
bunlari neden yapmak istiyorsunuzki zaten bilgili birisi bunu anlar ozaman üye olcagi olsa bile üye olmaz hem sitenizde cok kisi online oldumu illa üyelerde cok gelir diye birseyde yok 

girp girip sadece kendimi görmekten sıkıldım:D
amacım sadece öğrenmek zaten uygulama yapmayabilirim
başka sitelerde gördüm konuyu o yüzden bi ögrenmek istedim
teşekkür
amacım sadece öğrenmek zaten uygulama yapmayabilirim
başka sitelerde gördüm konuyu o yüzden bi ögrenmek istedim
teşekkür
Tek kalmaktan sıkıldıysan,
Bilgisayarına
Bu arada belki 5 kişiyi çevrimiçi görenler olur, kimisi de sahte üyelerin arasına katılır belki, kim bilir..
Bilgisayarına
- Internet Explorer
Firefox
Safari
Opera
Chrome
Bu arada belki 5 kişiyi çevrimiçi görenler olur, kimisi de sahte üyelerin arasına katılır belki, kim bilir..

Bu konuyu, yani çevrimiçi kullanıcılar sayısında sahte üye göstermeyi, hangi sitede gördün, adres verebilir misin?ntura yazdı:başka sitelerde gördüm konuyu o yüzden bi ögrenmek istedim
teşekkür
burdaki bi konuyu gezerkende rastladım soranlar, yorum yapanlar olmuş
online kullanıcı illaki fake olması gerekmıyo arkadaşlar benım sorum o konuda google bot vs botlar bellı bı ayarlamı gelıyo yoksa kendısımı yonelıyo yada nasıl oluyo isatistkler e gelince mesaj sayısında artış olmuyo lu ekledımm 12msj yazdım hala aynı rakanm duruyo
uyelerdede bu sorun var yenı uye kaydında bı sorun olmuyor fakat uye sayısı 200 oldu yaklasık2 hafta once yenı uye ısmı degısıyor fakat rakam duruyo başlıkta sordugum buydu bunları nasıl duzenlerız hata varsa nasıl oynarız
esmer özcan arkadasımız espirili cevap verınce bende ole yaklaştım ama herkes öle yaklaşmasın yoksa sorun cozulmez bole devam ederız
bılgılerınızı beklıyorum
saygılarımla
online kullanıcı illaki fake olması gerekmıyo arkadaşlar benım sorum o konuda google bot vs botlar bellı bı ayarlamı gelıyo yoksa kendısımı yonelıyo yada nasıl oluyo isatistkler e gelince mesaj sayısında artış olmuyo lu ekledımm 12msj yazdım hala aynı rakanm duruyo
uyelerdede bu sorun var yenı uye kaydında bı sorun olmuyor fakat uye sayısı 200 oldu yaklasık2 hafta once yenı uye ısmı degısıyor fakat rakam duruyo başlıkta sordugum buydu bunları nasıl duzenlerız hata varsa nasıl oynarız
esmer özcan arkadasımız espirili cevap verınce bende ole yaklaştım ama herkes öle yaklaşmasın yoksa sorun cozulmez bole devam ederız
bılgılerınızı beklıyorum
saygılarımla
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yönetim paneline girin aşağıda "istatistikleri senkronize et" gibisinden bişi var ona tıkılayın 

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

oluyor onu denıyorum zaten ama olmuyor yaa
bıde ozzbot nedır bugun ılkdefa gordum mısafır ısmı sıteden cıkmıyor
verı tabanında bı sorunmu var acaba anlamadım
bıde ozzbot nedır bugun ılkdefa gordum mısafır ısmı sıteden cıkmıyor

verı tabanında bı sorunmu var acaba anlamadım
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ozzbotu ben googlede arastirdim fazla birsey bulamadim tek buldugum sey bi üyenin adi ozzbot bi sitede...
sorulariniza gelince:
1. Botlar otomatik gelir veya siz sitelerine girceksiniz kayit etceksiniz sitenizi
2. mc_kelleci arkadasimizin dedigi gibi
* İstatistikleri yeniden senkronize et
* Mesaj sayaçlarını yeniden senkronize et
* Noktalı başlıkları yeniden senkronize et
* Son olarakda önbellek temizleyin
bunlari yaparken olmuyor demistiniz galiba hatami aliyorsunuz yoksa hata almadan hic birsey degismiyormu eger öylese bi arama dizin ayarlarinizi kontrol edin bendede öyle olmustu
sorulariniza gelince:
1. Botlar otomatik gelir veya siz sitelerine girceksiniz kayit etceksiniz sitenizi
2. mc_kelleci arkadasimizin dedigi gibi
* İstatistikleri yeniden senkronize et
* Mesaj sayaçlarını yeniden senkronize et
* Noktalı başlıkları yeniden senkronize et
* Son olarakda önbellek temizleyin
bunlari yaparken olmuyor demistiniz galiba hatami aliyorsunuz yoksa hata almadan hic birsey degismiyormu eger öylese bi arama dizin ayarlarinizi kontrol edin bendede öyle olmustu
Bu konuda http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 2&t=991945ntura yazdı:1 sizin sitenizde kimse olmasa bile botlar hep online biri olmasa oburu bunu nasıl yaparız ?
2 bide eklediğimiz fake kullanıcıları nasıl online yaparız?
adresindeki eklenti online üye gösterme işini yapıyormuş.
evet arkadaşlar herkese çok teşekkürler sorunum halloldu
esmerözcan arkadaşımın dediği gibi sorun arama dizinindeymiş
indexleri yeniden oluşturdum istetistikler değişti şu an rakamı buldum
online olarak gösteriyor herkesi yani sitede olanları
herkese çok teşekkürler
ozzbot hakkında bi aramada ben yaptım tekrar sizinde dediğiniz gibi bi arama motoru botu google ortakmı calısıyor bılmeme ama su an google dan bı kac kelımede sıralamamız ıyılesmış durumda
ozellıkle bı konuda takılıp kalmıştı gunlerce cıkmadı arama dızını ordan cıkıyo sıte
bıde sıtesınden eklemek ıcın yonergeler var ama zaten 50 kadar bot mevcutyınede eklemek gerekırkmı bılmem yazarsanız sevınırım
nasıl eklenecek onuda yazarsanız daha cok sevınırım
tekrar tesekkurler
saygılarımla
esmerözcan arkadaşımın dediği gibi sorun arama dizinindeymiş
indexleri yeniden oluşturdum istetistikler değişti şu an rakamı buldum
online olarak gösteriyor herkesi yani sitede olanları
herkese çok teşekkürler
ozzbot hakkında bi aramada ben yaptım tekrar sizinde dediğiniz gibi bi arama motoru botu google ortakmı calısıyor bılmeme ama su an google dan bı kac kelımede sıralamamız ıyılesmış durumda
ozellıkle bı konuda takılıp kalmıştı gunlerce cıkmadı arama dızını ordan cıkıyo sıte
bıde sıtesınden eklemek ıcın yonergeler var ama zaten 50 kadar bot mevcutyınede eklemek gerekırkmı bılmem yazarsanız sevınırım
nasıl eklenecek onuda yazarsanız daha cok sevınırım
tekrar tesekkurler
saygılarımla
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir