acaba yeni phpBB yarışmassı ne zaman olacak bir bilgi alabilirmiyim
benim sitem sizce yarışmaya katılabilirmi acaba bakarsanız sevinirim
www.dedemlikasabasi.com
olumlu / olumsuz yorumlar ban yardımcı olucak tek şey
Yeni phpBB Yarışması
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Yeni phpBB Yarışması
kendi yapımın mı? bildigin poziomseo temasıSiteme Yardımcılar Aranmaktadır.... Bizim Kasabanın Memleketin sitesi buda kendi dizaynımdır

ayrıca phpbb.com un imzasını ve portalın imzasını yeniden eklersen bu siteden destek almaya devam edebilirsin ! yoksa konu her an kitlenip uyarı alabilirsin...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aaaa hemen düzeltiyim ben o zmn teşekkürler 
zaten temayı beğenmedim

zaten temayı beğenmedim

- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bide kendi dizaynım demiştim o benim bundan önceki tema zaten onu tamamen ben yapmıştım temayı yeniden değiştiriyim o zmn ben denemelere başlıcammc_kelleci yazdı:kendi yapımın mı? bildigin poziomseo temasıSiteme Yardımcılar Aranmaktadır.... Bizim Kasabanın Memleketin sitesi buda kendi dizaynımdırsadece yukarda headerı değiştirmişin !!!! ayrıca headerı değiştirirkene css yi biraz dağıtmışın
ben beğenmedim
ayrıca phpbb.com un imzasını ve portalın imzasını yeniden eklersen bu siteden destek almaya devam edebilirsin ! yoksa konu her an kitlenip uyarı alabilirsin...
phpBB3 yarışması 2009 başlarında phpBB2'nin desteği kesildikten sonra yapılacaktır. Ayrıca mc_kelleci'nin belirttiği gibi phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını silenler hem yarışmaya katılamayacaklar hem de bu siteden destek alamayacaklardır.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sayin ESQARE,
benim sitemi biliyorsunuzdur freehost ama siteyi ben kurdum modlari felan kendim yükledim yani benimde emegim var herkesin oldugu gibi bende katilabilirmiyimki yarismaya yoksa parali host ve domainmi gerekiyor eger öylese bana bi host tavsiye edebilirmisiniz tsk.
benim sitemi biliyorsunuzdur freehost ama siteyi ben kurdum modlari felan kendim yükledim yani benimde emegim var herkesin oldugu gibi bende katilabilirmiyimki yarismaya yoksa parali host ve domainmi gerekiyor eger öylese bana bi host tavsiye edebilirmisiniz tsk.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir