yasaklamayı (BANI) kaldırmak lütfen yardım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
verdersty
Kayıtlı Kullanıcı

yasaklamayı (BANI) kaldırmak lütfen yardım

Mesaj gönderen verdersty »

arkadaslar sitemizdeki yönetin paneline giriyorum.
kullanıcılar ve gruplar bölümünün altındaki kullanıcı adlarını yasakla bölümünden herhangi bir üyeyi yasaklayabiliyor yani banlayabiliyorum

fakat yasakladıgım kullanıcının yasaklamasını kaldırmak istedigimde yani banını kaldırmak istedigimde nasıl yaparım öyle bir yer bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen :|
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: yasaklamayı (BANI) kaldırmak lütfen yardım

Mesaj gönderen bplr »

Moderatör Kontrol Paneli -> Yasaklama -> Kullanıcı adlarındaki yasağı veya engeli kaldır -> Kullanıcı adı seç -> Gönder
verdersty
Kayıtlı Kullanıcı

bplr yazdı:Moderatör Kontrol Paneli -> Yasaklama -> Kullanıcı adlarındaki yasağı veya engeli kaldır -> Kullanıcı adı seç -> Gönder
tmm Kullanıcı adlarındaki yasağı veya engeli kaldır baslıgı var orada kullanıcının adıda yazıyor
ama nasıl kaldıracagım onu ..

üzerini secip o kisinin gönder mi diyecegim
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

denemekten bi zarar gelmez bi deneyin isterseniz :)
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
verdersty
Kayıtlı Kullanıcı

tmm ban kalktı birde bu phpp3 te bazı banladıgım kisiler hala aynı hesaptan giriyor
bu nasıl olur anlamadım
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

verdersty yazdı:tmm ban kalktı birde bu phpp3 te bazı banladıgım kisiler hala aynı hesaptan giriyor
bu nasıl olur anlamadım
Nasıl anladın bunu? Banlı kişi mesaj atamaz, ama siteye gelmişse şifresi çalışmaz giremez. Fakat son ziyaret saati güncellenir. Merak ettim aynı hesaba acaba nasıl giriyorlar?

Şunu da unutma, yasaklarken altta Evet seçersen, ban etkili olmaz
Yasaklanmışlardan Hariç Tut : o Evet o Hayır
Bu kısım aktif olduğunda,
var olan tüm yasaklamalardan
belirttiğiniz kullanıcılar hariç tutulur.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir