Alt forumlar gözükmüyo
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Alt forumlar gözükmüyo
Alt forumlar ekledim.Fakat anasayfada içinde bulunduğu forumun altında gözükmüyor.Yani anasayfada alt forumlarında ufak linkler halinde gözükmesini istiyorum.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Alt forumlar gözükmüyo
razorist yazdı:Alt forumlar ekledim.Fakat anasayfada içinde bulunduğu forumun altında gözükmüyor.Yani anasayfada alt forumlarında ufak linkler halinde gözükmesini istiyorum.
YKP > Forumlar > Forumlar Yönet > Forumunu sec ayarlar >
Ana-forumun açıklaması içerisindeki altforum listesi:
Eğer ana-forumun “Açıklama içerisinde altforum listesi†seçeneği aktifse, bu forum ana sayfada ve ana-forumun açıklaması içerisinde başka bir yere bağlantı olarak gösterilir. > EVET SECIN
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Ne yazıkki öyle yapıyorum olmuyor.
Acaba kullandığım temada bir sorun olabilirmi ?
Mavilim-2'yi kullanıyorum.Localde çalıştırıyorum birde.

Yardım edecek kimse yokmu ?
prosilver ile düzgün görünüyorsa, sorun temada..
temanı değiştirip dene !!
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
prosilver'dada olmadı malesef.
Site adresin nedir?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ftpnizde...
includes/forumlist.php de hic degisiklik yaptinizmi bi kontrol edin ve
YKP > Stiller > Sablonlar > forumlist_body.html inizi burda paylasirmisiniz
includes/forumlist.php de hic degisiklik yaptinizmi bi kontrol edin ve
YKP > Stiller > Sablonlar > forumlist_body.html inizi burda paylasirmisiniz
Burada lokalde demiş ama, lokalde ise test forumu olmalı, prosilver ile mutlaka çalışır.razorist yazdı:Ne yazıkki öyle yapıyorum olmuyor.![]()
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir