(şu anda cevap yaz butonu yine yok sadece orada cevap yaz şeklinde yazı var oradan mesaj yazıyorum)
/imageset/tr olan klasörün ismini /imageset/lang_turkish olarak değiştirip deneyebilir misiniz?kecags yazdı:Yaptım volkanın dediği linkte cevap yaz butonu çıkıyor şimdi ama yok çıkmıyor işte vardır hayırlısı diyelim
(şu anda cevap yaz butonu yine yok sadece orada cevap yaz şeklinde yazı var oradan mesaj yazıyorum)
Çok teşekkür ederim ismini değişince düzen cevapla butonları geldi ama bbcode lar gözükmedi neyse bunada şükürVSaBaH yazdı:/imageset/tr olan klasörün ismini /imageset/lang_turkish olarak değiştirip deneyebilir misiniz?kecags yazdı:Yaptım volkanın dediği linkte cevap yaz butonu çıkıyor şimdi ama yok çıkmıyor işte vardır hayırlısı diyelim
Yani klasör ismi tr değil lang_turkish olacak...
Hala anlayabilmiş değilim BBCode'den kastınız nedir? Bende herşey normal görünüyor.kecags yazdı: Çok teşekkür ederim ismini değişince düzen cevapla butonları geldi ama bbcode lar gözükmedi neyse bunada şükür
BBCodeler için bir takım değişiklikler yapmanız gerekir. Forumumuzda aratırsanız bulmanız mümkün.kecags yazdı:Aşağıdaki ekte belirttim bir göz atarsanız daha açıklayıcı olur
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir