Problem.."Bu siteden süresiz yasaklandınız."

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Problem.."Bu siteden süresiz yasaklandınız."

Mesaj gönderen !brhyme »

bplr yazdı:Site kurallarına göre bu işlem yasak, özel mesajlar yardım vb olayları sebebiyle kapattım. Burada kendiniz yapmaya çalışırken yardım ediliyor. Yoksa arasanız nette bu işleri profesyonel olarak yapanlar da var, şifre verecekseniz oralarla bağlantı kurun. örnek olarak phpbbinstallers.net/ sitesinde profesyonel bu işin uzmanları ücreti karşılığı özel proje yapma, mod yazma sorun çözme işlemleri yapıyorlarmış. phpbb.com sitesindeki bilinen kişilerin bulunduğu bir site.
anladım site prensibinin dışına çıkmışım eyw da biraz itici bi tutum olmuş..

Site kurallarına aykırı deseniz saolun der geçer konuyu kapatırdık. Artislik yapmanıza gerek yoktu.

yine de yardım etme çabalarınız için çok teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

!brhyme yazdı:anladım site prensibinin dışına çıkmışım eyw da biraz itici bi tutum olmuş..

Site kurallarına aykırı deseniz saolun der geçer konuyu kapatırdık. Artislik yapmanıza gerek yoktu.
:?: :?: :?: Artis kim burada, şifremi al sitemi düzelt diyen mi yada özel mesajla yardım isteyen mi? Teşekkür etme yerine düzgün konuşmayı öğrenin..
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

bplr yazdı:
!brhyme yazdı:anladım site prensibinin dışına çıkmışım eyw da biraz itici bi tutum olmuş..

:?: :?: :?: Artis kim burada, şifremi al sitemi düzelt diyen mi yada özel mesajla yardım isteyen mi? Teşekkür etme yerine düzgün konuşmayı öğrenin..
yardım istemeyi artislik olarak mı görüyosun ? bu kadar kalkıktı biyerlerin niye yardım istediğim mevzuya geldin yazdın ? İnsan gibi çözemediğim bi konuda destek sitesine gelmişim herkes gibi destek almaya çalışıyorum !

bi şekilde yardım istemişiz kural dışına çıkıldıysa adam gibi konuşursun adam gibi cvp alırsın.. bizde adamına göre cvp verildiği için o cevabı aldın.
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

bplr yazdı:

sana şifremi al düzelt demedik emretmedik..

alırsanız yaparsanız isterseniz dedik al yap demedik önce okumasını ögreceneceksin
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Bu seviyedeki sözlere cevap yazma yerine, mesajını rapor ettim. Moderatörlerin dikkatine.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

!brhyme, arkadaşım bu sitede kimse kimsenin sorununu çözmek mecburiyetinde değil.

Bu site phpBB Destek sitesi. Evet biz sorunlarınızda sizlere yardım etmeye çalışıyoruz ancak bunun karşılığında ne ücret alıyor, ne de başka kazançlar sağlıyoruz. Sizlerde birşeyler ödemediğinize göre bu sitede sorunların çözümü tamamen yardımlaşma esasına dayanıyor.

bplr arkadaşımız elinden geldiğince size yardım etmeye çalışmış ancak elinde olmayan imkanlardan dolayı sorununuzu çözme aşamasına gelememiş görünüyor. Ancak bu o arkadaşımızın sorunu olmasa gerek.
Sorununuz SQL bilmemenizden kaynaklanıyor ve SQL bilmeniz durumunda bu şekilde bir yardıma ihtiyacınız olmayacak. Lütfen buraya soru sormadan ve özel mesaj yoluyla yardım istemeden önce biraz araştırmayı ve kendiniz birşeyler yapmayı deneyiniz. Eğer takıldığınız bir mevzu olursa öyle yardım isteyiniz.

bplr aradaşımızın size yardım etme çabası göstermesine karşı vermiş olduğunuz yanıt hiç de hoş olmasa gerek. Yani sorununuzu çözemese bile bu sizin ona kötü birşey söylemenizi gerektirmez. Ki ortada çözülmemiş bir sorun da görünmüyor. Üstelik arkadaş sizin görüşünüze uymayan bir çözüm sunmuş olsa bile üslübunda bir terslik veya sizin tabirinizle artislik sezilmiyor.

Lütfen arkadaşımızın size gösterdiği emeğe saygı duyunuz. Benzer durumların tekrarlanmaması için de soru sormadan önce araştırma yapmayı deneyiniz.

SQL sorgularını yapmayı bilmiyorsanız aşağıdaki makaleleri incelemelisiniz...
:arrow: viewtopic.php?t=108 [Madde 10]
:arrow: viewtopic.php?f=30&t=6577

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir