!brhyme, arkadaşım bu sitede kimse kimsenin sorununu çözmek mecburiyetinde değil.
Bu site phpBB Destek sitesi. Evet biz sorunlarınızda sizlere yardım etmeye çalışıyoruz ancak bunun karşılığında ne ücret alıyor, ne de başka kazançlar sağlıyoruz. Sizlerde birşeyler ödemediğinize göre bu sitede sorunların çözümü
tamamen yardımlaşma esasına dayanıyor.
bplr arkadaşımız elinden geldiğince size yardım etmeye çalışmış ancak elinde olmayan imkanlardan dolayı sorununuzu çözme aşamasına gelememiş görünüyor. Ancak bu o arkadaşımızın sorunu olmasa gerek.
Sorununuz SQL bilmemenizden kaynaklanıyor ve SQL bilmeniz durumunda bu şekilde bir yardıma ihtiyacınız olmayacak.
Lütfen buraya soru sormadan ve özel mesaj yoluyla yardım istemeden önce biraz araştırmayı ve kendiniz birşeyler yapmayı deneyiniz. Eğer takıldığınız bir mevzu olursa öyle yardım isteyiniz.
bplr aradaşımızın size yardım etme çabası göstermesine karşı vermiş olduğunuz yanıt hiç de hoş olmasa gerek. Yani sorununuzu çözemese bile bu sizin ona kötü birşey söylemenizi gerektirmez. Ki ortada çözülmemiş bir sorun da görünmüyor. Üstelik arkadaş sizin görüşünüze uymayan bir çözüm sunmuş olsa bile üslübunda bir terslik veya sizin tabirinizle artislik sezilmiyor.
Lütfen arkadaşımızın size gösterdiği emeğe saygı duyunuz.
Benzer durumların tekrarlanmaması için de soru sormadan önce araştırma yapmayı deneyiniz.
SQL sorgularını yapmayı bilmiyorsanız aşağıdaki makaleleri incelemelisiniz...
viewtopic.php?t=108 [Madde 10]
viewtopic.php?f=30&t=6577
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]