Global Duyurular alakasız forum içinde çıkıyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Global Duyurular alakasız forum içinde çıkıyor
Global bir duyuru yayınladığımda içinde bulunduğum foruma değil neye göre seçtiğini anlayamadığım başka bir foruma açılıyor
o forumu siliyorum ve bu seferde başak bir forumun altında gözüküyor
global duyuru olduğu için her forumun üzerinde gözüküyor fakat duyuruyu açınca nav barda adres olarak konu ile alakasız başka bir forumun içinde olduğunu gösteriyor dediğim gibi o forumu silip tekrar ekliyorum bu seferde başka bir forumun içine gidiyor global duyuru
bunu nerden ayarlayabilirim?
yani ben açtığım duyurular forumunun içinde gözükmesini istiyorum...
ama aynı zamanda da her forumun üzerinde global duyuru olsun
ama global duyuru açıldığında içinde yeni konu açtığım forumun içine kaydaolsun istiyorum ne yapmalaım??
o forumu siliyorum ve bu seferde başak bir forumun altında gözüküyor
global duyuru olduğu için her forumun üzerinde gözüküyor fakat duyuruyu açınca nav barda adres olarak konu ile alakasız başka bir forumun içinde olduğunu gösteriyor dediğim gibi o forumu silip tekrar ekliyorum bu seferde başka bir forumun içine gidiyor global duyuru
bunu nerden ayarlayabilirim?
yani ben açtığım duyurular forumunun içinde gözükmesini istiyorum...
ama aynı zamanda da her forumun üzerinde global duyuru olsun
ama global duyuru açıldığında içinde yeni konu açtığım forumun içine kaydaolsun istiyorum ne yapmalaım??
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Global Duyurular alakasız forum içinde çıkıyor
yok bir bilgisi olan?:(
global tüm bölümlerde gözükür global duyuru olarak ayarlarsanızz
duyuru olarak ayarlarsanız sadece bulunduğunuz bölümde ayarlar..
duyuru olarak ayarlarsanız sadece bulunduğunuz bölümde ayarlar..
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
okadar karışık anlatmışsın ki.. eğer resim çekip gösterebilirsen daha güzel olur 

I LoVe phpBBTurKeY..!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
duyurunun ve global duyurunun ne olduğunu biliyorum fakat global oarak seçtiğim konuyu göndeerdikten sonra konu üzerinde çıkan
anasayfa - xxxx katagori - xxxx duyurusu
bölümünün katagori kısmı benim içine giripde açtığım katagori değilde alakasız başka bir katagori üzerinde gözüküyor yani ben
anasayfa - duyurular- herkes okusun
diye bir global açıyorum evet her forumun üstünde gözüküyor ama sayfanın üzerinde
yazacağına
örneğin;
anasayfa - gitar dersleri - herkes okusun
şeklinde çıkıyor
gitar dersleri katagorisini siliyorum
otomatikman alakasız başka bir katagori içerisindeymiş gibi gösteriyor
anasayfa - çöp kutusu- herkes okusun
şeklinde gibi
umarım anlaşılmıştır
anasayfa - xxxx katagori - xxxx duyurusu
bölümünün katagori kısmı benim içine giripde açtığım katagori değilde alakasız başka bir katagori üzerinde gözüküyor yani ben
diye bir global açıyorum evet her forumun üstünde gözüküyor ama sayfanın üzerinde
yazacağına
örneğin;
anasayfa - gitar dersleri - herkes okusun
şeklinde çıkıyor
gitar dersleri katagorisini siliyorum
otomatikman alakasız başka bir katagori içerisindeymiş gibi gösteriyor
anasayfa - çöp kutusu- herkes okusun
şeklinde gibi

umarım anlaşılmıştır
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben galiba anladim 
peki böyle birsey olmadan önce hic bi mod yükledinizmi veya dosyalarda birseyler degistirdinizmi ?

peki böyle birsey olmadan önce hic bi mod yükledinizmi veya dosyalarda birseyler degistirdinizmi ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
tabiki bi sürü mod yükledim ama sıfır bir kurulum yaparak denediğimdede bu sorunu gördüm
bu genel durum gibime geldi

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
genel durumsa ve yeniden kurdukdan sonrada bu olduysa bizlerde de bende de olmasi gerekiyor 

Merhaba,ercanaslan yazdı:tabiki bi sürü mod yükledim ama sıfır bir kurulum yaparak denediğimdede bu sorunu gördüm
Eğer yazdığınız forum kuralları mesajını resimdeki gibi Global seçeneği seçerek yayınlarsanız tüm forum ve alt forumlarda görünür. (Çöp dahil

Ama her kategoriye özel forum kuralları koymak isterseniz o zaman;
şeklinde forumlara ve kategorilere özel Forum Kuralları koyabilirsiniz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yok yanlış anlamışsınız anlatmak istediğimi:(
O zaman biraz daha açıklar mısınız?ercanaslan yazdı:yok yanlış anlamışsınız anlatmak istediğimi:(
-
- Kayıtlı Kullanıcı
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
konuyu global olarak gönderdiken sonra evet her forumun üzerinde çıkıyor ama bu globali açınca içeriğin bulunduğu katagori olarak globali ilk açtığım katagoride değil alakasız başka bir katagoride açılıyor
resimlerde de gösterdim (yani her katagoride gözüküyor ama tıklandığında açılan global topic malesef alakasız bi katagori uzantısında gözüküyor buda canımı sıkıyor
konuyu global olarak gönderdiken sonra evet her forumun üzerinde çıkıyor ama bu globali açınca içeriğin bulunduğu katagori olarak globali ilk açtığım katagoride değil alakasız başka bir katagoride açılıyor
resimlerde de gösterdim (yani her katagoride gözüküyor ama tıklandığında açılan global topic malesef alakasız bi katagori uzantısında gözüküyor buda canımı sıkıyor

Arkadaşım şimdi Global Başlık demek her kategori içerisinde sanki o kategoride açılmış gibi olması demektir.
Şimdi siz Duyurular bölümünde o başlığı açmışsınız ama global olarak ayarladığınız için de doğal olarak her kategori içinde açılmış gibi görünüyor. Yani tek bir linke yönlendirme gibi bir durum söz konusu değil.
Eğer ki kategoriye özel forum kuralları koymak istiyorsanız yukarıda anlattığım YKP'den yapılan duyuruyu deneyiniz.
Şimdi siz Duyurular bölümünde o başlığı açmışsınız ama global olarak ayarladığınız için de doğal olarak her kategori içinde açılmış gibi görünüyor. Yani tek bir linke yönlendirme gibi bir durum söz konusu değil.
Eğer ki kategoriye özel forum kuralları koymak istiyorsanız yukarıda anlattığım YKP'den yapılan duyuruyu deneyiniz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sorun şu ki hangi katagorinin üzerinden global duyuruyu tıklasam sayfanın üzerindeki çıkan anasayfa/xxxx katagori/xxx duyuru yazısı açtığım katagori değildde alakasız bir katagoride gözükğüyor
başka bi katagoriye geçip onun içindne global duyurumu açtığımda yine bi önceki katagoride gördüğüğüm yerde gösteriyo duyuruyo yani görüntülemede sorun yok
başka bi katagoriye geçip onun içindne global duyurumu açtığımda yine bi önceki katagoride gördüğüğüm yerde gösteriyo duyuruyo yani görüntülemede sorun yok
Bu normal bir durum, sorun değil. Kimler çevrimiçi viewonline.php de bakarsam bende global duyuruyu okuyanların her zaman farklı forum/kategori içinde listelendiğini görüyorum.ercanaslan yazdı:sorun şu ki hangi katagorinin üzerinden global duyuruyu tıklasam sayfanın üzerindeki çıkan anasayfa/xxxx katagori/xxx duyuru yazısı açtığım katagori değildde alakasız bir katagoride gözükğüyor
Böyle olmasını istemiyorsan, global duyuru kullanma, duyuru kullan. Hem farklı kategori altında görünmesinin ne zararı var, sonuçta global duyuru genel-global olarak Tüm foruma hitap ediyor. Alakasız diye kastettiğin yanlış anlama.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir