arkadaşlar benim sorunum forumun üstündeki resmin boyutunun küçük kalması. Normalde daha büyük olan resim otomatik küçük gözüküyor. Bunu nasıl halledebilirim?
http://www.gumrukculer.org/forums/
Forumun Üstündeki resim ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Forumun Üstündeki resim ?
Merhaba,aksam_devresi yazdı:arkadaşlar benim sorunum forumun üstündeki resmin boyutunun küçük kalması. Normalde daha büyük olan resim otomatik küçük gözüküyor. Bunu nasıl halledebilirim?
http://www.gumrukculer.org/forums/
kök dizin/styles/prosilver/imageset/imageset.cfg isimli dosyayı açın ve
Kod: Tümünü seç
img_site_logo = site_logo.gif*52*139
Lütfen sonuç hakkında bilgi veriniz...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben denedim ama hiç bir değişiklik olmadı
dostum kadınlara inanma vaatlerine gül geç Adem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma!!!
CamfrogPaylasim
CamfrogPaylasim
cache ve önbellek temizliği yaptınızmı
Ayrıca Görüntü Kümelerini tazelemeli ve tarayıcınızında önbellğini temizlemelisiniz...ReplaX11 yazdı:cache ve önbellek temizliği yaptınızmı
Hala değişiklik olmadıysa doğru tema üzerinde değişiklik yaptığınıza emin olunuz...
Eyvallah kardeşim, çok işime yaradı. Önbellek temizliği ve görüntü kümesinin tazelenmesinden sonra tıkır tıkır çalışıyor.
arkadaşlar niye çözümleri basit yollardan anlatmıyorsunuz
ben az önce forumda gezerken bunu çözümünün daha basit yolunu gördüm
YKP > STILLER >STIL BILESENLERI >GÖRÜNTÜ KÜMELERİ > ..STİLİNİZ..
buradan rahatlıkla forum logosununun boyutunu ayarlayabilirsin
ben az önce forumda gezerken bunu çözümünün daha basit yolunu gördüm
YKP > STILLER >STIL BILESENLERI >GÖRÜNTÜ KÜMELERİ > ..STİLİNİZ..
buradan rahatlıkla forum logosununun boyutunu ayarlayabilirsin
EDELYE © TURKISHE
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir