Sitem Sizce Nasıl?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sitem Sizce Nasıl?
http://www.LiderOyun.com a bi bakabilirmisiniz bir oyun forum sitesi olarak nasıl buldunuz eksikleri olarak neler gördünüz yorumlarınızı alabilirmiyim..
siz söleyinki ben dahada ilerletebiliyim
siz söleyinki ben dahada ilerletebiliyim
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Sitem Sizce Nasıl?
biliyorum
ama o sorun düzelmez galiba artı buna razı olucağız galiba
ama genel görünüş hakkında fyorumlarını alsak oda iyi olur

ama genel görünüş hakkında fyorumlarını alsak oda iyi olur
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Güzel bir forum sitesi olmuş, tema renkli ilgi çekici eklenen özellikler iyi seçilmiş
Güzel bir forum sitesi, özellikle renkleri gayet hoş, göz yormuyor 

Gayet hoş olmuş, elinize sağlık! 
Bir şey sormak istiyorum;
Forum kısmında ''En son eklenen oyunlar'' kısmında kayan grafikler var, bu galerimidir? Nasıl yapılır?
EDiT: Sonradan aklıma geldi baktım; marquee ile yapılmış! Aslında bazen çözümler ne kadar da basit oluyor!
Ancak şimdi '' bir galerinin resimlerinin en son eklenenlerini böyle kaydırma imkanı olabilir mi? Böyle bir galeri bilen varmı? '' diye değiştirmek gerekli!

Bir şey sormak istiyorum;
Forum kısmında ''En son eklenen oyunlar'' kısmında kayan grafikler var, bu galerimidir? Nasıl yapılır?
EDiT: Sonradan aklıma geldi baktım; marquee ile yapılmış! Aslında bazen çözümler ne kadar da basit oluyor!

Ancak şimdi '' bir galerinin resimlerinin en son eklenenlerini böyle kaydırma imkanı olabilir mi? Böyle bir galeri bilen varmı? '' diye değiştirmek gerekli!
2 mi güzel-3 mü Özel? Anlamadım ben bunu?
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
duyuru modu ile yaptım resimleri tek tek ekledim galeri ile alakası yok sadece duyuru modunun görünümü ile oynadım ve dediğin gibi maqrueee olayını kullandım bu elle bbcode yazmak süper bir olay phpbb için
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir