Portal+Forum yardım!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
kobiinsan
Kayıtlı Kullanıcı

Portal+Forum yardım!

Mesaj gönderen kobiinsan »

Arkadaşlar ben portalı kurdum forumuda kurdum

herşeyide çok güzel budan herkese yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum

ama benim haftalardır uğraştığım ve çözemediğim bir problemim var

şimdi html bilgim var yeni sayfaları rahatlıkla yapabiliyorum ama istediğim

yeni sayfa yaptığımda portalın sağ ve sol kısmı aynen görünsün yani portalın bir parçası gibi olsun yaptığım yeni sayfa yada bununla ilgili bir mod filan varmıdır??

ayrıca sitemi ziyaret eden toplam kişi sayısını istatikler bölümüne nasıl eklerim

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum .

sitem http://www.kobiinsan.com
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Re: Portal+Forum yardım!

Mesaj gönderen ReplaX123 »

html bilgin varsa yapman gerekir html ile olabilecek bişey bu ben bilmiyorum ama benim yaptığım yçntem bu

sayfa kaynağından kodları alıyorum sonra ortadaki kısmın yerlerini siliyorum başka şeyler yazıyorum öle olyuo çoüu şeyde lazım olursa öle yapıyorum

cevap verilmesini bekliceksin...
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ReplaX123 yazdı:html bilgin varsa yapman gerekir html ile olabilecek bişey bu ben bilmiyorum ama benim yaptığım yçntem bu

sayfa kaynağından kodları alıyorum sonra ortadaki kısmın yerlerini siliyorum başka şeyler yazıyorum öle olyuo çoüu şeyde lazım olursa öle yapıyorum

cevap verilmesini bekliceksin...

sitenizdeki imzalari silmisiniz dün yalnislikla oldu dediniz yerlestirdiniz destek almak icin sonra aldikdan sonra sildiniz simdide mi yalnislikla oldu ?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
kobiinsan
Kayıtlı Kullanıcı

aslında benim istediğim şöle bişi

html dosyasını portalın welcome blokuyla yer değişecek

yani yeni sayfa açıldığında herşey aynı sadece welcome yazan yerde yaptığım html sayfası olacak çok zor biş değil ama bulamadım
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

kobiinsan yazdı:aslında benim istediğim şöle bişi

html dosyasını portalın welcome blokuyla yer değişecek

yani yeni sayfa açıldığında herşey aynı sadece welcome yazan yerde yaptığım html sayfası olacak çok zor biş değil ama bulamadım

portal_body.html den yapabilirsiniz gailba bende ordan yerlerinui degistirdim bi deneyin yani ben böyle anladim tek yerlerini degistirmek istiyorsunuz ? :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
kobiinsan
Kayıtlı Kullanıcı

tamamdır çözdüm teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir