Simple.Hide.BBcode.MOD_0.3.0

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
la guere
Kayıtlı Kullanıcı

Simple.Hide.BBcode.MOD_0.3.0

Mesaj gönderen la guere »

selam arkadaslar su mod nasıl kurulur biri buraya acsada sunları suraya bunları buraya atacn seklınde acıklasa yapamıyorum bu modu ıng forumdan buldum bu mod uyeler mesaj yazmadan lınkler acılmıyor sunu surada guzel bi sekilde anlatana rapid 1aylık preminum vericem savaskosker@msn.com tesekkurler

mod:http://rapidshare.com/files/153635054/S ... _0.3.0.zip
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Simple.Hide.BBcode.MOD_0.3.0

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

burda msn adressi vererek ve destek karsiliginda birsey vermeye gerek yok destek sitesi herkes yardim eder burasi ücretsiz destek veriyor benden msnden yardim istediniz bu konuda ben dedimki destek sitesine acin ben bi bakarim ve diger arkadaslarda kesinlikle yardim eder dedim eger msn adress ve 1 aylik rapid vereceginizi buraya yazmasaydiniz su an size yardim etmeye düsünüyordum burdan...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
la guere
Kayıtlı Kullanıcı

EsmerÖzcan yazdı:burda msn adressi vererek ve destek karsiliginda birsey vermeye gerek yok destek sitesi herkes yardim eder burasi ücretsiz destek veriyor benden msnden yardim istediniz bu konuda ben dedimki destek sitesine acin ben bi bakarim ve diger arkadaslarda kesinlikle yardim eder dedim eger msn adress ve 1 aylik rapid vereceginizi buraya yazmasaydiniz su an size yardim etmeye düsünüyordum burdan...
ne yani iste yardım edene hesap verıcem dedim senin zoruna gıden ne oldu yardım edene kufur edıcem demedim okudunmu sen
la guere
Kayıtlı Kullanıcı

la guere yazdı:
EsmerÖzcan yazdı:burda msn adressi vererek ve destek karsiliginda birsey vermeye gerek yok destek sitesi herkes yardim eder burasi ücretsiz destek veriyor benden msnden yardim istediniz bu konuda ben dedimki destek sitesine acin ben bi bakarim ve diger arkadaslarda kesinlikle yardim eder dedim eger msn adress ve 1 aylik rapid vereceginizi buraya yazmasaydiniz su an size yardim etmeye düsünüyordum burdan...
ne yani iste yardım edene hesap verıcem dedim senin zoruna gıden ne oldu yardım edene kufur edıcem demedim okudunmu sen msn verende bir ben degilim gordugum ıcın verdim
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ben tartismak istemiyorum onun icin konu benim icin kapanmistir ama sizin bu cümlenizin ne anlama gedligini daha anlamis degilim ben siz küfür ettiniz diye yazmadimki ?

evet tek msn veren siz degilsiniz ama cok gereksiz birsey burasi destek sitesi eger herkes msnden yardim destek alicaksa bu detsek sitesi neden acik kalsinki ?

beni hep destek almak icin msne eklyiorlar özel mesajdan yardim istiyorlar ama ben hep destek sitesine acin diyorum eger yapabilcegim birseyse seve seve yardim ederim zaten ben etmezsemde diger arkadaslar var bilgisi olan olmayan hem destek vermeye calisiyor hemde destek almaya bende baslardan hic anlamiyordum herkes gibi bende cok yardim istiyordum hatta "benim icin birisi kurabilirmi" laflarinida etmisim ama kimse yardim etmemisti ayni benim gibi yeni konu ac yardim ederler diyorlardi ve cok haklilardi ve simdi bana msnden yardim etmedikleri ve benim icin birsey kurmadiklari icin cok mutluyum cünki kendim deneye deneye ögrendim artik sadece destek almiyorum destek vermeyede calisiyorum bence tartismamiza gerek yok onun icin siz bu konuda bu basligiya cevap yazmayin bende yazmigim belki yardim eden olur ;)

herkes amatör bi site acarak üctretli destek verirken biz burda ücretsiz destek veriyoruz...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir