Neyse yinede teşekkür ederim yardımların için.
phpbb6 tamam dediğin gibi yaptım oldu prosilverden başka bir stile geçiş yaptım yine aynı hatayı verdi ve dediğin düzenlemeyi yapınca mod sorunsuz çalışmaya başladı yardımın için teşekkür ederim.phpbb6 yazdı:Son mesajda bulunan hata, bence o eklenti karışmış, yanlış hatırlamıyorsam birisi phpbb2 den phpbb3 e uydurmaya çalışmıştı, ancak phpbb2 kuralları ile phpbb3 kuralları birbirine uymaz.
Modları çalıştıramamak tamamen tecrübe ile alakalı, en ufak bir hata da çalışmaz, tema değişikliğinde cache temizlenmeli, css değişikliğinde css nin veritabanınındaki cache temizlenmeli.
mysql_fetch_array(), bu fonksiyon orada kullanılamaz, çünkü phpbb3 kendi veritabanı motoruna sahiptir ve çoklu veritabanı desteğine sahiptir. ONun yerine while içinde $db->sql_fetchrow() kullanılabilir. Eklenti düzenlemek için çok karışık, baştan yazmak daha mantıklı olabilir.
mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
çok teşekkürler yaptımphpbb6 yazdı:Son mesajda bulunan hata, bence o eklenti karışmış, yanlış hatırlamıyorsam birisi phpbb2 den phpbb3 e uydurmaya çalışmıştı, ancak phpbb2 kuralları ile phpbb3 kuralları birbirine uymaz.
Modları çalıştıramamak tamamen tecrübe ile alakalı, en ufak bir hata da çalışmaz, tema değişikliğinde cache temizlenmeli, css değişikliğinde css nin veritabanınındaki cache temizlenmeli.
mysql_fetch_array(), bu fonksiyon orada kullanılamaz, çünkü phpbb3 kendi veritabanı motoruna sahiptir ve çoklu veritabanı desteğine sahiptir. ONun yerine while içinde $db->sql_fetchrow() kullanılabilir. Eklenti düzenlemek için çok karışık, baştan yazmak daha mantıklı olabilir.
mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
Bendede aynı sorun oldu hata verdi. phpbb6 yazdığı gibi yapmak istedim yani mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.rota yazdı:evet ücret sorun değil verilir ama ya o da çalışmazsa ya da kuramazsam diye düşünüyorum. Çünkü sorunsuz çalıştığı söylenen modları, kendimce eksiksiz olarak kuruyorum ama bu hatayı veriyor. Bu arada phpbb6 kusura bakma yanlış tanıdım veya tanımaya çalıştımmc_kelleci yazdı:senide anlıyorum ama phpbb6 yada çok yüklenmişsiniz. bence phpbb6 ya bi özür borçlusunuz gibime geliyor.
bu arada canversooftun yapmıs oldugu modun ücreti öyle çok abartılacak bi mebla değil. bence verin parasını alın bir tane...![]()
Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
bu dosyayi /root/includes/ icine attin önbellek temizleyin sonra calistimi caismadimi diye lütfen bildirinodel yazdı:
Bendede aynı sorun oldu hata verdi. phpbb6 yazdığı gibi yapmak istedim yani mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
ama benim kodlar zaten böyle. Yardım lütfennn.
odel yazdı:Arkadaşım dediğini ınclades klasörüne attım önbelleği temizledim ne hata gösteriyor nede son gönderilenleri yani sonuç başarısız.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir