son 60 dk da online olanlar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
son 60 dk da online olanlar
Kimler online bilgileini son 5 dk ya göre değilde 60 dk ya göre yapmak istiyorum böyle bir mod veya ayar varmı ben göremedim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: son 60 dk da online olanlar
admin panelinde bu ayar var...
genel-yukleme ayarlari - cevrimci zaman....
oradaki sureyi degistireceksin...
genel-yukleme ayarlari - cevrimci zaman....
oradaki sureyi degistireceksin...
sağol kardeş
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
güzel peki ana sayfada "(son 60 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)" yazısını ya kaldıralım yada gizleyelim olur mu ?
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
24 saat içinde forumu ziyaret edenler nasıl oluyor ?
Merhaba.mustafakumbar yazdı:güzel peki ana sayfada "(son 60 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)" yazısını ya kaldıralım yada gizleyelim olur mu ?
Online süresini mesela panelden 999 yaptınız. Forumunuza 999 dakikadır girmiş olan kişiler 999 dakika boyunca online gözükecekler. Fakat Kayıtlı kullanıcılar yazısının yanındada Yapmış olduğunuz Dakika yani;
son 999 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır..
Yazacaktır. Buda kötü bir görüntü ortaya çıkarır. Bizde bu kötü görüntüyü engellemek için aşağıdaki kodlardaki %d dakika Kısmındaki %d değerini değiştirelim. %d kısmına 5 yazarsanız forumda devamlı 5 dakika olarak gözükecektir. Ama asıl veri panelden yaptığınız 999 olacaktır. Yani bir tür aldatmaca..

Kod: Tümünü seç
-- AÇ --
language/tr/common.php
-- BUL --
'VIEW_ONLINE_TIME' => 'son %d dakika içinde aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır', // *******: küçük harf ile başlıyor
'VIEW_ONLINE_TIMES' => 'son %d dakika içinde aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır', // *******: küçük harf ile başlıyor
Yeni bir güne gülümse !
Büyük bir saçmalık, online diye birine özel mesaj atacaksın ama o biri 59 dk önce forumu terk etmiş
Bu tür saçmalıklar ile sadece kendinizi kandırırsınız. Orada 500 kişi olsa ne olur, 4 kişi olsa ne olur? Waayy 500 kişi online burası sağlam forum mu diyecekler? İçerikten haber verin siz, üye sayısından değil.

Bu tür saçmalıklar ile sadece kendinizi kandırırsınız. Orada 500 kişi olsa ne olur, 4 kişi olsa ne olur? Waayy 500 kişi online burası sağlam forum mu diyecekler? İçerikten haber verin siz, üye sayısından değil.
Şu anda gördüğüm kadarıyla sizin sitedede içerik yok sanırım. Hatta hiç yok buda açılmıyor demek. Yani başkasının ne yapacağına karar vermeyin lütfen. İsteyen istediğini yapar.phpbb6 yazdı:Büyük bir saçmalık, online diye birine özel mesaj atacaksın ama o biri 59 dk önce forumu terk etmiş![]()
Yeni bir güne gülümse !
Kimsenin ne yapacağına karışmadım, sadece ne kadar saçma olduğunu yazmaya çalıştım. Benim sitem ile ne alakası var?
Bunu yazdınız ondan yazmıştım neyse. Herkesin kendine kalmış birşey şahsen ben yapmadım ama yapılabilir. Yaptığım zaman sitemdeki online 944 e ulaşmıştı buda hostu çökertecekti neredeyse.İçerikten haber verin siz, üye sayısından değil.
Yeni bir güne gülümse !
Burada phpbb6 ile aynı fikirdeyim.. Hile ile forumda online üye sayısını olduğundan fazla gösterme çok yanlış. Bunun arkası gelmez, başkası da gider diğer istatistikleri şişirir bozar, üye sayısı, mesaj sayısı vb gider. Bilen tabii anlar doğrusunu ve o işi yapanın ciddiyetiyle orantılı gereken notu verir.
Ben başka bir yerde komiklik yada lakaytlık olsun diye, phpbb copyright yazısı yerine vbulletin yazanı bile gördüm.. Havası için mi dalgası için belli olmayan başka bir saçmalık..
Ben başka bir yerde komiklik yada lakaytlık olsun diye, phpbb copyright yazısı yerine vbulletin yazanı bile gördüm.. Havası için mi dalgası için belli olmayan başka bir saçmalık..
Neyse uzatmayalım arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum ama ben sadece istenildiği için yazdım bir önceki mesajımdada kullanmadığımı belirtmiştim.bplr yazdı:Burada phpbb6 ile aynı fikirdeyim.. Hile ile forumda online üye sayısını olduğundan fazla gösterme çok yanlış. Bunun arkası gelmez, başkası da gider diğer istatistikleri şişirir bozar, üye sayısı, mesaj sayısı vb gider. Bilen tabii anlar doğrusunu ve o işi yapanın ciddiyetiyle orantılı gereken notu verir.
Bu arada bplr nickli arkadaşım iznin olursa sana birşey sormak istiyorum. Forumunda gördüm hoşgeldin botu var. Bunu nasıl yaptığın hakkında bilgi verirmisin bize.?
Yeni bir güne gülümse !
Bunun için bir mod kurma gerekli..basoglanh yazdı:Bu arada bplr nickli arkadaşım iznin olursa sana birşey sormak istiyorum. Forumunda gördüm hoşgeldin botu var. Bunu nasıl yaptığın hakkında bilgi verirmisin bize.?
[Beta] Post Bot Mod
Bu eklenti kurulunca, BOT yönetim kontrol panelinden yapılan ayarla, yeni üyelere hoş geldin, diğer üyelere de doğum günü kutlaması için ayarlanan bir forumda otomatik mesaj atıyor.
Ayrıca bu mod üyelere anonim mesaj atma izni de veriyor. Beta aşamasında henüz, bir sürde denedim..
merhaba
ben sitemdeki aftik kullanıcı dakikasının 5 olmasını istemiyorum.benim içinde 60 olmalı tabi bu benim kendi düşüncem
işin garip tarafı ben bu 5 dakikayı nasıl 60 dakika yapacağımı bulamadım admin panelinde(admin paneli olarak kasteddiğim sayfanın alyındaki yönetim paneli girisinden yoksa siteyi ben kurmadım ve yönetim paneli kurmayıda bilmiyorum.) böyle bir seçenek yok site phpbb 2.0 üzerine kurulu şimdi ben hangi yolları izlemem gerekir yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkurler umarım yardımcı olursunuz
kolay gelsin.
ben sitemdeki aftik kullanıcı dakikasının 5 olmasını istemiyorum.benim içinde 60 olmalı tabi bu benim kendi düşüncem
işin garip tarafı ben bu 5 dakikayı nasıl 60 dakika yapacağımı bulamadım admin panelinde(admin paneli olarak kasteddiğim sayfanın alyındaki yönetim paneli girisinden yoksa siteyi ben kurmadım ve yönetim paneli kurmayıda bilmiyorum.) böyle bir seçenek yok site phpbb 2.0 üzerine kurulu şimdi ben hangi yolları izlemem gerekir yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkurler umarım yardımcı olursunuz
kolay gelsin.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir