title in konuya göre degismesini istiyorum?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
The_Delicius
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

title in konuya göre degismesini istiyorum?

Mesaj gönderen The_Delicius »

Merhaba benim sorunum konulara girdigimde veya baska alanlara girdigimde sayfa titleimin hep ayni kalmasi, bu googledeki aramlardada hep ayni cikiyor, fakat ben konularin title olarak degismesini istiyorum, sitemde SEO mod Rewrite (0.4.4) kurulu. Acaba burdan bir ayarmi var ben ayarlarini tavsiye edildigi gibi yapmistim bastan, hicbir farklilik yok yani... Buna özel bir modmu var bilmiyorum title icin.
En son The_Delicius tarafından 17.10.2008, 16:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Titel in konuya göre degismesini istiyorum?

Mesaj gönderen bplr »

Titel nedir sizin eklentiye özel bir kelime mi?
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

galiba bunu demek istiyor

www.siteadi.com/forum/son-konular/deneme-konu.html

eger öylese bende phpbb3-seo dan indirdigim bi mod var galiba aynisi olyuro sizinkinle

YKP > phpBB Seo > phpBB SEO Class settings >

Virtual Folder:
Allow to add the forum URL as a virtual folder in topic URLs.
Example :

forum-title-fxx/topic-title-txx.html VS topic-title-txx.html
for a topic URL.

Virtual Root:

If phpBB is installed in a sud folder (example phpBB3/), you can simulate a root install for rewritten links.
Example :

phpBB3/forum-title-fxx/topic-title-txx.html VS forum-title-fxx/topic-title-txx.html
for a topic URL.

Virtual Root:
Virtual Folder: bunlarin ikisini evet yapmaniz yeterli olucaktir
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
The_Delicius
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen The_Delicius »

bplr yazdı:Titel nedir sizin eklentiye özel bir kelime mi?
yanlis olmus title yani
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir