Gruplarla ilgili bir soru.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Gruplarla ilgili bir soru.

Mesaj gönderen ramco29 »

Foruma yeni kayıt olan üyeler otomotikman kayıtlı kullanıcılar grubuna dahil ediliyor, ben ise kendi oluşturduğum bir gruba dahil olmalarını istiyorum, mümkünmüdür acaba? Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Gruplarla ilgili bir soru.

Mesaj gönderen mustafakumbar »

Kendi oluşturduğun Gurubu, Kayıtlı Kullanıcılar Gurubu ile değiştir...
Yani Kayıtlı Kullanıcılar Gurubunu değiştirerek , yeni oluşturduğun özellikleri buraya ata...
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

mustafakumbar yazdı:Kendi oluşturduğun Gurubu, Kayıtlı Kullanıcılar Gurubu ile değiştir...
Yani Kayıtlı Kullanıcılar Gurubunu değiştirerek , yeni oluşturduğun özellikleri buraya ata...
Nasıl değiştirebilirim orasını anlamadım. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ramco29 yazdı:
mustafakumbar yazdı:Kendi oluşturduğun Gurubu, Kayıtlı Kullanıcılar Gurubu ile değiştir...
Nasıl değiştirebilirim orasını anlamadım. Teşekkürler
Panelden-Kullanıcılar ve Guruplar-Gurupları Yönet-Kayıtlı Kullanıcılar Ayarlar (Site Maps Settings)'dan Kendi yaptığın Guruptaki özellikleri Buraya Uyarla...
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Daha doğrusu ben şunu yapmak istiyorum, benim forumda kendini tanıtmayan üyeler tanışma bölümü dışındaki başlıklara ulaşamıyorlar. ACP announcement centre vasıtası ile Kendilerini tanışma bölümünde tanıtmayan üyeler diğer başlıklara ulaşamazlar diye bir bildiri yayınlamak ve bu bildiriyi sadece mesajı olmayan üyeler görsün istiyorum. Kayıtlı kullanıcılar grububuna yayınlanan bildirileri tüm gruplar tarafından görüntülendiği için, ben yeni üyelerin kendi oluşturduğum gruba eklenmelerini istiyorumki bildiriyi sadece o grup görebilsin.
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Anladım , ozaman sitene yeni üye olanlara Otomatik ilk mesajını göndererek burada hazırlayacağın Metin ile bunu yeni üyelere anlatıp bilgilendirme mesajı gönderebilirsin...

Bununla ilgili sitede bir Mod vardı..Tama nerede bilmiyorum ama biraz ararsan bulursun...
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

ilginiz için teşekkürler ama benim sorunum bu değil, bu bildiriyi yapmak için gerekli mod bende kurulu, benim tek sorunum yeni üyelerin kendi oluşturacağım gruba dahil edilmesi
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir