[MOD][phpBB 3] ACP Add User MOD / YKP'den Üye Kaydı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[MOD][phpBB 3] ACP Add User MOD / YKP'den Üye Kaydı
Mod: ACP Add User
Mod Sürüm: 1.0.1
Mod Yazar: Highway of Life
Mod Açıklama: Admin panelinden üye kayıt etmeye yarayan bir eklenti.
Uyumlu Olduğu phpBB3 Sürümleri: phpBB 3.0 RC5 - phpbb 3.0.x uyumlu
Özellikleri: Admin panelinden üye kayıt etmeye yarayan bir eklenti.
Dil dosyaları: İngilizce
Kurulum Zorluğu: Kolay
Kurulum Süresi: 3 Dakika
Dosya Formatı: .zip
Dosya İndirme:
Modu aktif etmek için: "Sistem - Modül yönetimi - Yönetim Paneli - Modül Ekle - Add user"
İstenilen Kategoriye alabilmek için: Add user linkine tıklar seçeneklerden düzenle "Üst seviye" kısmından Kullanıcı ve gruplar -> Kullanıcılar ı seçeriz ..
Geliştirme başlığı: ACP Add User MOD v1.0.1
Alintidir....
ben kurdum phpbb 3.0.2 sorunsuz calisiyor
1.1.0 Sürümü için : viewtopic.php?f=34&t=13828&p=105800#p105800
Mod Sürüm: 1.0.1
Mod Yazar: Highway of Life
Mod Açıklama: Admin panelinden üye kayıt etmeye yarayan bir eklenti.
Uyumlu Olduğu phpBB3 Sürümleri: phpBB 3.0 RC5 - phpbb 3.0.x uyumlu
Özellikleri: Admin panelinden üye kayıt etmeye yarayan bir eklenti.
Dil dosyaları: İngilizce
Kurulum Zorluğu: Kolay
Kurulum Süresi: 3 Dakika
Dosya Formatı: .zip
Dosya İndirme:
Modu aktif etmek için: "Sistem - Modül yönetimi - Yönetim Paneli - Modül Ekle - Add user"
İstenilen Kategoriye alabilmek için: Add user linkine tıklar seçeneklerden düzenle "Üst seviye" kısmından Kullanıcı ve gruplar -> Kullanıcılar ı seçeriz ..
Geliştirme başlığı: ACP Add User MOD v1.0.1
Alintidir....
ben kurdum phpbb 3.0.2 sorunsuz calisiyor
1.1.0 Sürümü için : viewtopic.php?f=34&t=13828&p=105800#p105800
- Dosya ekleri
-
- 5ad240e62b86077bd0e071870ee7d355.zip
- ACP Add User MOD v1.0.1
- (37 KiB) 610 kere indirildi
En son Mirach tarafından 20.06.2012, 11:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: 1.1.0 Sürümü başlık içerisinde mevcut.
Sebep: 1.1.0 Sürümü başlık içerisinde mevcut.
Re: [MOD][phpBB 3] ACP Add User MOD / YKP'den Üye Kaydı
Merhaba,
Konu başlığınızı MOD Ekleme Kuralları'na göre düzenledim.
Lütfen okuyunuz!
Lütfen okuyunuz!
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
VSaBaH yazdı:Merhaba,
Lütfen okuyunuz!
kusura bakmayin bidahakine dogru acarim

Tam olarak ne işe yarıyor
açıklama kısmında yazıyor "Açıklama: Admin panelinden üye kayıt etmeye yarayan bir eklenti.
" yani sen yönetici olarak istediğin isimle ister gerçek ister sanal üyeler yaratabilirsin.
mesela bi arkadaşına site kurdum adresi şu üye adın bu şifren bu deyip hemen gelmesini sağlayabilirsin 
" yani sen yönetici olarak istediğin isimle ister gerçek ister sanal üyeler yaratabilirsin.

ok anladım saol abi
Modu kuran varmı arkadaşlar.
Yeni bir güne gülümse !
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben kurdumbasoglanh yazdı:Modu kuran varmı arkadaşlar.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
mod türkçeleştirilmiştir
viewtopic.php?f=53&t=14063
viewtopic.php?f=53&t=14063
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Şifre belirlemeyide buradan halledebilseydik daha güzel olurdu ama yinede güzel
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Nasıl yani şifre konulmuyor mu kayıtlarda??? O zaman kayıt edilen üye foruma nasıl girecek?mustafakumbar yazdı:Şifre belirlemeyide buradan halledebilseydik daha güzel olurdu ama yinede güzel
Yani Kullanıcılar ve Gruplar sekmesinden halledilebilir ama şifre seçeneği yoksa koyulmamış olması çok garip...

- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet aynen öyle Kullanıcılar ve Gruplar bölümüne girip oradan üyeyi bulup şifre belirliyorsun...
Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_add_user.php on line 287: Undefined index: ACP_INSTANT_ACTIVATE
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
/includes/functions.php dosyanızı paylaşır mısınız? Sanırım ufak bir sorun var.SONERIUM yazdı:Mod çalışıyor ama bu hatayı veriyr.Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_add_user.php on line 287: Undefined index: ACP_INSTANT_ACTIVATE [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende sorunsuz kullanıyordum bu Modu ama son zamanlarda bazen bu hatayı veriyor.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir