Sanırım en uygun yer burası..Eğer yanlıs yerdeyse lutfen sılmeyın,tasıyın
Çok uzun bir aradan sonra smf sisteminden tekrar phpbb sistemine dönmeye karar verdim...Bir smf destek sitesinde yönetici olmama rağmen artık sıktı smf ..son olarak kararlı surumun cıkmasının uzaması ile birlikte ilk tanıstıgım forum sistemi olan phpbb'ye donme kararı aldım..
Her neyse..Döndüm..bakalım yeniliklere dedim ama 3.0.2 sürümünü yukledım..sitemin içeriği için en uygun olan darkness temasını yukledım..ama bir sorun var. Siteyi turkce yaptıgımda butonlar yenı konu cevapla gıbı butonlar gozukmuyor...Ama ingilizce yaptıgmda gozukuyor..bunu nasıl halledeblirim..
site demo amaçlı..herhangi bir uye çekme amacı gütmediğim için buraya yazmamda bır sorun yok heralde..
http://nuwanda.net23.net/index.php
usernama : demos
pass : demos987
şuanda ıngılıce..bir bu sekılde bırde profilden turkce yapıp bakarsanız dediğimi daha iyi anlayacasınız ..
yardımlarınız için şimdidden tesekkurler..
Butonlar..
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- justblbn99
- Kayıtlı Kullanıcı
- justblbn99
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Butonlar..
Flood olacak ama sorunumu çözdüğümü belirteyim dedim 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir