[Çözüldü] Kullanici Kontrol Paneline Giremiyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Kullanici Kontrol Paneline Giremiyorum (Yardim Edin Lütfen)

Mesaj gönderen bplr »

Tema tasarımcısıyla temas etseniz daha iyi yardım ederler.
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

tasarimciyla iritbata gecmeye gerek yok, bence burda ben daha iyi yardim alabilirim... hem cevaplar bir gün icinde aliyorum... umarim hata bulunur
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

ya allah askina biri bana yardim etsin gece gündüz ugrasiyorum bir türlü halledemiyorum adminler, editörler lütfen yardim edin... zaman cok daraldi
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

ya kimse yok mu yardim eden??? editörler lütfen yardim edin bana... cok acil diyorum ne yapicami bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

tema dosyalarini kontrol ettim ama birsey bulamadim :S

eger temanizi degistirince oluyorsa kendi temanizi silip yeniden orjinal halini yükleyin sablonlari felan yenileyin eger .php dosyalarinda degisiklik yaptiysaniz özellikle includes/ucp/ dosyalarinda onlari da orjinale cevirin bide mesaj yazrkende oluyor demisiniz ozamandas posting.php dosyasinida degisiklik yaptiysaniz onlarida orjinale cevirin ama bunlarda hata olacagini sanmiyorum cünki tema degistirince oluyormus yazmisiniz onun icin ya tema degisitrmeden veya temayi yeniden yüklemeden baska careniz yok ben daha fazla yardim etmek isterdimde ama bende anlamadim neyden kaynaklandigini :S
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
makca
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makca »

sorun cözülmüstür. 3 tane stil ayni anda aktif oldugu icin, hem sablon hem theme, bu hatayi vermis... ve yeni indirdigim stili koydum ve aktif olanin üzerine yazdim, bölece sorun ortadan kalkmistir cok sükür... tüm yardim eden daha dogrusu yardim etmek isteyen arkadaslara burdan tesekkürümü iletiyorum... tekrar bulusmak dilegiyle...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir