Forum içinde aynı kişiye ait gereksiz mesajda oluyor, faydalı mesajda. Zaman kaybetmemek için bu gereksiz mesajları kapatabileceğim bir yol var mı?
Örnek vermek gerekirse "Kullanıcı Levissi" herhangi bir konuda bilgisini paylaşmış ve her zaman lazım olabilir okunabilir ama başka bir konuda ise teşekkür ederim falan filan konuyu dağıtacak yazı yazmış, işte bu mesajı konuya her girdiğimde görmemek için onu gizleyecek bir kod var mı? Bazı sitelerde kullanıcı blokesi var ama kişinin faydalı faydasız tüm mesajlarını bloke ediyordu.
Cevap gizleme!...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Cevap gizleme!...
Bende 1 Lira var, sende 1 Lira var.
Ben sana 1 Liramı versem, sen bana 1 Liranı versen,
Sende 1 Lira olur, Bende 1 Lira.
Bende 1 Bilgi Var, sende 1 Bilgi var.
Ben sana 1 Bilgimi versem, sen bana 1 Bilgini versen,
Bende 2 Bilgi olur, Sende 2 Bilgi
Re: Cevap gizleme!...
Biraz özel bir istek gibi duruyor. Bu işlem için bir MOD yazılmış olacağını sanmıyorum.
Bence kullanıcıyı uyarmak en mantıklısı. Tekrarı halinde uzaklaştırabilirsiniz.
Bence kullanıcıyı uyarmak en mantıklısı. Tekrarı halinde uzaklaştırabilirsiniz.
Soft delete yada Prime trash bin eklentilerini kur ve soft olarak sil o mesajları, o zaman mesajlar gizlenir. İsteyince eski yerine geri alırsın. Gizleme gibi bir durum olur.
Başka bir yol ise, veritabanına girip mesaj approved değerini 0 yaparsın, o mesajı normal üyeler görmez. Ancak onaylama kuyruğu şişer, o fonksiyon devredışı olur.
Başka bir yol ise, veritabanına girip mesaj approved değerini 0 yaparsın, o mesajı normal üyeler görmez. Ancak onaylama kuyruğu şişer, o fonksiyon devredışı olur.
yardımınız ve alakanız için teşekkür ederim ama ben bunu kendim için istemiyorum (yani admin olarak) siteye giren her üyenin faydalanabileceği bir seçenek olmasını istiyorum. Hepimizin üye olduğu forumlar vardır ve hep böyle şeylerle karşılaşırız ben buna Forum kirliliği diyorum. Herhangi bir üye foruma girdiğinde kendini ilgilendirmeyen cevapları gizleyebilsin diye.
ya da ben ne istediğimi tam anlatamıyorum. Ama yinede teşekkür ederim.
ya da ben ne istediğimi tam anlatamıyorum. Ama yinede teşekkür ederim.
Bende 1 Lira var, sende 1 Lira var.
Eğer üye isterse çöp mesaj yazanı düşman/foe yapabilir. O zaman düşmanın tüm mesajları gizlenir.
Ancak, her üyeye özel ayrı ayrı ayarla, konu içinde mesaj seçme ve gizleme özelliği yeni bir eklenti ile mümkün olur. Biraz zor karışık bir olay olur, çünkü her üye kendi keyfine göre birer birer mesaj eleyip gizlenmesini sağlayacak.
Ancak, her üyeye özel ayrı ayrı ayarla, konu içinde mesaj seçme ve gizleme özelliği yeni bir eklenti ile mümkün olur. Biraz zor karışık bir olay olur, çünkü her üye kendi keyfine göre birer birer mesaj eleyip gizlenmesini sağlayacak.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir