Rütbe resimlerinin forumda gözükmemesi ?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Rütbe resimlerinin forumda gözükmemesi ?

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Arkadaşlar ftp de images/ranks klasörünün altına resimleri attım.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

YKP nden rütbe ayarlarından rütbeleri ayarladım.

forumda çıkmıyor
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Rütbe resimlerinin forumda gözükmemesi ?

Mesaj gönderen malt »

Buradan gördüğüm kadarıyla en düşük mesaj sayısını 5.000 olarak ayarlamışsın. :) Mesaj sayın 5.000 olmadan o rütbeye erişemezsin. Bunun için rütbenin kriterlerini değiştirmen lazım.

1. Eğer o rankın admin için olmasını istiyorsan rütbeyi "özel rütbe" yap. Moderatörler ve diğer özel gruplar için de aynı.

2. Rütbeyi oluşturduktan sonra Kullanıcılar ve Gruplar >> Grupları Yönet >> Rütbeyi atamak istediğin grubun ayarları >> Grup rütbesi bölümünden istediğin rütbeyi gruba atayabilirsin.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

malt yazdı:Buradan gördüğüm kadarıyla en düşük mesaj sayısını 5.000 olarak ayarlamışsın. :) Mesaj sayın 5.000 olmadan o rütbeye erişemezsin. Bunun için rütbenin kriterlerini değiştirmen lazım.

1. Eğer o rankın admin için olmasını istiyorsan rütbeyi "özel rütbe" yap. Moderatörler ve diğer özel gruplar için de aynı.

2. Rütbeyi oluşturduktan sonra Kullanıcılar ve Gruplar >> Grupları Yönet >> Rütbeyi atamak istediğin grubun ayarları >> Grup rütbesi bölümünden istediğin rütbeyi gruba atayabilirsin.

Kolay gelsin.

ben istediğim gruba rütbe atamak istemiyorum , belli bir mesaj sayısına gelince kayıtlı kullanıcının o rütbede olmasını istiyorum, mesela yeni üye için 15 mesaj belirledim.aktif üye için 100 mesaj belirledim bu mesaja geldiklerinde bu rütbeleri almalarını istiyorum.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

O zaman; Kullanıcı ve gruplar >> Rütbeleri Yönet >> Yeni Rütbe Ekle >> Rütbe başlığıni giriniz >> Rütbe Rankını seçiniz >> Özel rütbe olarak ayarla: Hayır >> En düşük mesaj sayısını giriniz.

Kayıtlı kullanıcı grubundaki üyeler 15 mesaja kadar yeni üye olarak gözükeceklerdir, herhangi bir atama işlemine gerek yok. Ama dediğim gibi eğer admin/mod rütbesi yapmak için rütbeyi özel olarak seçmelisiniz.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

malt yazdı:O zaman; Kullanıcı ve gruplar >> Rütbeleri Yönet >> Yeni Rütbe Ekle >> Rütbe başlığıni giriniz >> Rütbe Rankını seçiniz >> Özel rütbe olarak ayarla: Hayır >> En düşük mesaj sayısını giriniz.

Kayıtlı kullanıcı grubundaki üyeler 15 mesaja kadar yeni üye olarak gözükeceklerdir, herhangi bir atama işlemine gerek yok. Ama dediğim gibi eğer admin/mod rütbesi yapmak için rütbeyi özel olarak seçmelisiniz.

Kolay gelsin.
yukarda resimlerde bende aynısını yaptım ama sonuç olumsuz :(
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Ac viewtopic_body.html

BUL

Kod: Tümünü seç

<!-- IF not postrow.U_POST_AUTHOR --><strong>{postrow.POST_AUTHOR_FULL}</strong><!-- ELSE -->{postrow.POST_AUTHOR_FULL}<!-- ENDIF -->
			</dt>
altina ekle

<!-- IF postrow.RANK_TITLE or postrow.RANK_IMG --><dd>{postrow.RANK_TITLE}<!-- IF postrow.RANK_TITLE and postrow.RANK_IMG --><br /><!-- ENDIF -->{postrow.RANK_IMG}</dd><!-- ENDIF -->
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

UFUKXXX yazdı:yukarda resimlerde bende aynısını yaptım ama sonuç olumsuz :(
Yukarıda resime göre belirlediğiniz rütbe için en düşük mesaj sayısı 5000. Onu 15 olarak düzeltirseniz gözükür.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Yok abi rütbe mütbe çıkmıyor , pc yi kaldırıp balkondan aşağı atacam şimdi.

Allah rızası için birine kullanıcı ismimizi vereyimde şu foruma bir baksın yok ben çıldıracam.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

UFUKXXX yazdı:Yok abi rütbe mütbe çıkmıyor , pc yi kaldırıp balkondan aşağı atacam şimdi.

Allah rızası için birine kullanıcı ismimizi vereyimde şu foruma bir baksın yok ben çıldıracam.

benim dedigimi denedinizmi ?
EsmerÖzcan yazdı:Ac viewtopic_body.html

BUL

<!-- IF not postrow.U_POST_AUTHOR --><strong>{postrow.POST_AUTHOR_FULL}</strong><!-- ELSE -->{postrow.POST_AUTHOR_FULL}<!-- ENDIF -->
			</dt>
altina ekle

<!-- IF postrow.RANK_TITLE or postrow.RANK_IMG --><dd>{postrow.RANK_TITLE}<!-- IF postrow.RANK_TITLE and postrow.RANK_IMG --><br /><!-- ENDIF -->{postrow.RANK_IMG}</dd><!-- ENDIF -->
akblt.space

Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

evet en son senin verdiğini ekledim kodları ama olmadı.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

YKP > Sunucu ayarlar

Yol ayarları

Rütbe resimlerinin saklandığı yol:
phpBB ana klasörünüzün alt yolu, örnek: images/ranks. - images/ranks

burda ne yaziyor sizde cünki ben denedim buraya baska birsey yazinca rütbeler görünmüyor..
akblt.space

Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

v3npa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen v3npa »

Kullanıcı adını verirmisin vede şifrenide...Ne demek istediğini anladım...Belirli bir mesaj sayısından sonra rütbe resmi çıkmasını istiyosun...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

v3npa yazdı:Kullanıcı adını verirmisin vede şifrenide...Ne demek istediğini anladım...Belirli bir mesaj sayısından sonra rütbe resmi çıkmasını istiyosun...

siz sifrenisi verin ben bi sizin admin panelinizi kontrol edeyim ?

böyle seymi olurmus burdan yardimci olursunuz herkez faydalanir vede dogru anladiginizdanda süpheleniyorum viewtopicde rütbeler gözükmüyor dedi...;)

UFUKXXX:

YKP > Kullanicilar ve gruplar > Gruplari yönet > ayarlar ordan kullanici rütbesi var onlarin kullanici varsayilan oldugundan emin ol bide yöneticiler grupunda özel rütbe olarakda ayarladigindan emin ol bide öyle dene
akblt.space

v3npa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen v3npa »

EsmerÖzcan yazdı:
v3npa yazdı:Kullanıcı adını verirmisin vede şifrenide...Ne demek istediğini anladım...Belirli bir mesaj sayısından sonra rütbe resmi çıkmasını istiyosun...

siz sifrenisi verin ben bi sizin admin panelinizi kontrol edeyim ?

böyle seymi olurmus burdan yardimci olursunuz herkez faydalanir vede dogru anladiginizdanda süpheleniyorum viewtopicde rütbeler gözükmüyor dedi...;)

UFUKXXX:

YKP > Kullanicilar ve gruplar > Gruplari yönet > ayarlar ordan kullanici rütbesi var onlarin kullanici varsayilan oldugundan emin ol bide yöneticiler grupunda özel rütbe olarakda ayarladigindan emin ol bide öyle dene

Esmerözcan kardeşim kimseyle polemiğe girmeyi sevmem...Arkadaşımızın dediği kelimeden dolayı ben o şekilde söledim verip vermemek ona kalmış bişey sana değil...Arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışmışlar ama yinede yapamamış...Durum bundan ibaret...

syg...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir