slm ben seo kurdum siteme daha sonra tüm mesjalar misafierden gönderilmis gibi göründü sonra geri yükleme yapmak istedim olmadi daha sonra index.php de böyle bi hata oldu
/includes/acp/acp_database.php de degiusklik yaptikdan sonra oldu sonra orjinal halini yükledim yine olmadi :S
SQL ERROR [ mysql4 ]
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')) GROUP BY p.perm_system DESC, p.perm_album_id ASC' at line 6 [1064]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
index.php de sql hatasi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: index.php de sql hatasi
artik yaridima gerek yok siteyi kapatcam ücretli host ve domain alcam yinede tsk...
Elimden birşey gelse yardım ederim de yok, anlamam bu tür şeylerden. 
Bence ücretli host ve domain alman iyi olur, derdi tasası az oluyor.

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
malt yazdı:Elimden birşey gelse yardım ederim de yok, anlamam bu tür şeylerden.
evet bencede tek site ismi aklima gelmiyor

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
neyse bu sorunumu cözdümde fakat türkce karakter sorunu var su an sitemde bunu nasil düzeltcem sitede arama yaptim hic birine cevap yazilmamis :S
yöneticiler moderatörler ilgilenirse sevinirim...
yöneticiler moderatörler ilgilenirse sevinirim...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
simdi forumdaki tüm karakter srounlarini kaldirabildim forum ismi, konu ismi, mesahlarda hata yok tek üyelerde (üyeismi, üye imzasi, üye profili) nerde türkce karakter varsa veya ö, ü gibi harfler orda hatalar var ama tek üye isimlerinde felan YKP den geri yükleme yaparsam karakter sorunu kalkiyor ama phpmyadminden yaparsam yine karakter sorunu oluyor 12 saniye icine nekadar geri yüklediyse onlarin tüm hatalari gitti simdi tek üyeler kaldi ama bi süre sonra geri yüklemede bu hatayi aliyorum bu 12 saniyeyi nasil yükseltebilirim...
Fatal error: Maximum execution time of 12 seconds exceeded in /users/saruhanhunel/www/includes/acp/acp_database.php on line 2262
simdiye kadar yalniz hallettim bu sorunun yarisini bari simdi yardim edin
tsk.
Fatal error: Maximum execution time of 12 seconds exceeded in /users/saruhanhunel/www/includes/acp/acp_database.php on line 2262
simdiye kadar yalniz hallettim bu sorunun yarisini bari simdi yardim edin

tsk.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu sorunumuda diger cevap almadigim sorunlar gibi kendim cözdüm
yinede tsk.
yinede tsk.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir