Kimler Cevrimicinde Gözüken IP leri Gizleme ?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kimler Cevrimicinde Gözüken IP leri Gizleme ?

Mesaj gönderen l3oomerangg »

Arkadaşlar phpBB3 ü yeni yeni anlamaya çalışıyorum... Tabii bunun içinde sağı solu kurcalıyorum sürekli... Bugün dikkatimi çeken bir konu ise sıradan bir üyenin forum izinlerini kullanarak forumu dolaştığımda ve Kimler Çevrimiçi diye baktığımda sıradan bir üyenin bile her kullanıcının IP adresini rahatlıkla görebildiği oldu... Forum standardında normalde Yönetici ve Moderatörler dışında kimsenin bu IP leri görmemesi gerektiğini düşünüyorum...

IP Adresi çok önemli bir olay... Sizin internetteki adresiniz... Bu IP numaralarını kullanarak savunmasız kullanıcılara saldırı yapılabilir... Bilgisayarlarına girilebilir... Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır ?
İmzaya gerenk yok maykk...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Kimler Cevrimicinde Gözüken IP leri Gizleme ?

Mesaj gönderen ESQARE »

Sıradan bir üyenin izinleriyle dolaşırken o kullanıcının tüm izinlerini görebilirsiniz. Fakat yöneticilerden başkası IP adreslerini kesinlikle göremez.Tahmin ediyorum ki bu phpBB3'te bulunan bir hata. Normalde yönetici olmayan bir başka kullanıcının izinlerini test ederken IP adreslerini de görmemeniz gerekiyor.

Kendinize yönetici olmayan yeni bir normal kullanıcı hesabı açıp onunla giriş yaparak kontrol edin. O zaman IP adresleri görüntülenmeyecektir.

Hatayı şuradan phpbb.com'a bildirdim: http://www.phpbb.com/bugs/phpbb3/35875
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kimler Cevrimicinde Gözüken IP leri Gizleme ?

Mesaj gönderen l3oomerangg »

ESQARE yazdı:Sıradan bir üyenin izinleriyle dolaşırken o kullanıcının tüm izinlerini görebilirsiniz. Fakat yöneticilerden başkası IP adreslerini kesinlikle göremez.Tahmin ediyorum ki bu phpBB3'te bulunan bir hata. Normalde yönetici olmayan bir başka kullanıcının izinlerini test ederken IP adreslerini de görmemeniz gerekiyor.

Kendinize yönetici olmayan yeni bir normal kullanıcı hesabı açıp onunla giriş yaparak kontrol edin. O zaman IP adresleri görüntülenmeyecektir.

Hatayı şuradan phpbb.com'a bildirdim: http://www.phpbb.com/bugs/phpbb3/35875
Evet olay dediğiniz gibi... Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim...
İmzaya gerenk yok maykk...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir