Free URL forwarding den dolayı foruma bağlı kalamama sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Free URL forwarding den dolayı foruma bağlı kalamama sorunu

Mesaj gönderen l3oomerangg »

Arkadaşlar ücretsiz bir hosta kurduğum bir forumum var... Başka bir free domain den bu foruma URL adresi gizli olarak yönlendirme yaptım ve öyle kalması gerekiyor... Yani adres çubuğu kısmında yönlendirmeyi yaptığım free domain adresi gözükmesi gerekiyor ki bunu ücretsiz domain hizmeti aldığım yerden ayarlayabiliyorum...

Fakat durum böyle iken forumda " Her ziyaretimde otomatik giriş yap " seçeneği seçili olsa bile forum sürekli kullanıcı adı ve şifre istiyor... Şu an için hidden URL forwarding i iptal ettim... Fakat bunu iptal etmeden yapabileceğim birşey var mı ?

Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler...
İmzaya gerenk yok maykk...
miharbi184
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Free URL forwarding den dolayı foruma bağlı kalamama sorunu

Mesaj gönderen miharbi184 »

kaedeşim bende birbuçuk sene uğraştım ücretsiz host ve domainlerle en sonunda 2 ay önce ücretli domain ve host aldım 40 ytl ye bu zamana kadar almadığımada çok pişman oldum al sende bitane kafan rahat olsun sınırlar olmasın...
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Free URL forwarding den dolayı foruma bağlı kalamama sorunu

Mesaj gönderen l3oomerangg »

miharbi184 yazdı:kaedeşim bende birbuçuk sene uğraştım ücretsiz host ve domainlerle en sonunda 2 ay önce ücretli domain ve host aldım 40 ytl ye bu zamana kadar almadığımada çok pişman oldum al sende bitane kafan rahat olsun sınırlar olmasın...
Cebimde para olsa zaten ücretsiz hostla uğraşmam :D Cebimde param olsa dahi acemiliğimi atma dönemimde ücretsiz host u tercih ederim...
İmzaya gerenk yok maykk...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir